četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlog iz KHL lige – nedelja

Sutra od 14h na programu je susret KHL lige između Automobilista i Traktora. Duel istočne konferencije a ovi rivali su otvorili prvenstvo kad je Automobilist slavio rezultatom 3:1 u gostima.

Automobilist se nalazi na 3. mestu tabele sa 21 skupljenim bodom. Klasična domaćinska ekipa koja dobro igra kod kuće ali ove sezone oni to baš i ne pokazuju. Bodove su ima odneli Magnetogorsk, Dinamo Minsk, Podolsk i Ninži Novgorod. Oni su najgora ekipa što se tiče isključena, imaju čak 204 minuta kazne. Međutim sa druge strane imaju najviše datih golova 52 a primljenih 36 gde su negde u sredini.

Traktor se nalazi na 6. mestu tabele sa 16 bodova. Imaju 3 pobede u nizu a pre toga 3 poraza. Forma im veoma varira i malo ko zna kako će odigrati. Po svakoj statistici su u zlatnoj sredini a jedino primljenih golova imaju 24 i to ih stavlja na visoko 3. mesto.

Međusobni susreti su na strani domaćina koji imaju 6 pobedu zaredom. Traktor je poslednji put slavio u sezoni 2017/18 rezultatom 3:1.

Naš predlog za ovaj susret je 5+ golova sa kvotom 1,77. Takođe mix 1 i 5+ deluje zanimljivo jer su domaći blagi favoriti a kvota je 2.80!

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje