Advertisement

Noćas 35 minuta posle ponoći u okviru najjače bejzbol lige na svetu sastaće se Pitsburg Pirates (14-19) i Cincinati Reds (15-16). Gosti su ove nedelje dominatni i imaju skor 3-0.

Startni bacač za Pitsburg biće Mitch Keller (2-3,6.29). Veoma loša prva 4 starta, da bi u poslednjem popravio utisak i ostvario pobedu nad Padresima. Generalno jedan od lošijih u rotaciji Pirata.

Za gosti baca Tyler Mahle (1-1,3.23). Kod njega obrnuta situacija, 4 fenomenalna starta da bi u poslednjom uprskao stvar i primio čak 6 poena od Cubsa u 5 izmena.

Pitsburg ima mali problem sa povredama, te će izostati na palici dobri Polanco i Hayes. Raduje povratak najboljeg udarača Redsa Castellanosa u lajnap ali povreda Votta sigurno nije dobra vest i on će odsustvovati sa terena 10tak dana. Redsi su u 3 utakmice ove sezone dali 30 poena Pitsburgu a i na ovoj utakmici imaju slabog bacača za protivnika. Mahle sigurno može držati domaće ali verujemo da može primiti bar 2,3 poena. Granica je po nama dosta niko postavljeno i verujemo da se može prebaciti sa ovakvim razvojom situacije.

PREDLOG: 7,5+ 1,80

1:14

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here