Od 21:30 odigraće se meč španske ACB lige gde igraju Baskonia i Tenerife.

Evroligaška ekipa je furiozno nastavila šampionat pošto je uništila Bilbao 87-64, dok je Tenerife izgubio od Unicaje 70-83.

U pobedi ekipe iz Tau Vitorie dominirao je Luca Vildoza koji je bio najefikasniji u svojoj ekipi sa 20 poena (šut za 3 poena 5-7).

Uprkos tome što je bio najefikasniji, predlažemo ga danas 9.5 – (manje poena). Danas se očekuje nešto sporiji tempo igre sa oko 153 poena.

Argentinac poenterski igra toplo hladno kroz sezonu, a u današnjem meču ne verujemo da će biti u ludačkom ritmu kakav je bio prošli meč.

U ACB ligi na 9.5 ove sezone ima 5 overa i 8 undera.

U Evroligi  na 9.5 ima 6 overa i 10 undera.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  “MaxBet”-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U “MaxBet”-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na “MaxBet” bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je “MaxBet” pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta “MaxBet”-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here