sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlog za klađenje – KBO – 13.06.2020.

Sutra od 10:00h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaće se Hanwha Eagles (7-27) i Doosan Bears (21-12). Danas je slavio Doosan 5:2, a sutrašnjem meču opet je Doosan veliki favorit.

Starter Eaglesa biće desnoruki bacač Han Seung Ju. Ovo je njegov debi u profesionalnoj karijeri, ima samo 18 godina. Ne znamo šta možemo da očekujemo od njega ali sigurno znamo da će biti pod velikim pritiskom.

Starter za Doosan biće levoruki Yu Hui Kwan (4-1,3.60). Dobar je ove sezone, te ima samo 1 poraz i čak 4 pobede. Nije primio ni u jednom startu više od 4 poena. Veoma je nezgodan sa njegovim screwballom koji udarače pomera van balansa i sve to budu obični flajevi ili double play lopte.

Nemamo šta ovde mnogo da pričamo. Hanwha ima 18 poraza zaredom i sa klincem na brdom sigurno neće ništa posebno učiniti. Doosan je među tri najjače ekipe u napadu i njihovu 2-3-4 igrači na lajnapu ne praštaju greške. Eaglesi imaju mnogo levorukih udarača s time će im protivnički bacač koji je levoruk zadavati mnogo muke. Trebamo uzeti i njihovu očajnu formu u našu korist i na kraju shvatiti da oni nemaju šta da traže protiv ovako dobre ekipe Doosana.

Predlog za ovaj meč je da Doosan pobeđuje sa 2 ili više razlike H2 (1,5). Kvota je 1,60.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje