petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlog za klađenje:Hanwha Eagles-Lotte Giants (Korean baseball league)

U sutrašnjem susretu Korejanske bejzbol lige od 07:00h sastaće se Hanwha (4-6) i Lotte (6-3).U današnjem susretu slavila je Hanwha 2:1.

Startni bacač domaćin biće desnoruki Australijanac Warwick Saupold (1-0,1.20).Fenomalna dva starta ima ove sezone gde je primio samo 3 poena u 16 izmena.Ima veoma dobre brojke protiv Lotte-a,prošle sezone je imao 4 starta protiv njih i nije primio nijednom više od 2 poena.

Startni bacač za goste biće desnoruki veteran Noh Kyun Eun (0-0,9.00).Ovo mu je drugi start ove sezone a u prvom se baš i nije proslavio,primivši 5 poena u 5 izmena.Prošle sezone je imao samo jedan start protiv sutrašnjeg protivnika i tu je primio 5 poena.

Zanimljivo da je u mečevima kad igra Hanwha ove sezone samo jednom bilo više od 8 poena,a odigrano je 10 mečeva.Za sad se vrlo dobro drže bacači na brdu,imali su čak i jedan meč bez primljenog poena i dva sa samo 2 primljena poena.S druge strane Lotte jaka udaračka ekipa ali bacači im nisu na vrhuncu zadatka,s tim primaju dosta poena.

 

 Naš predlog za ovaj meč je pobeda na Eagles-e.Kvota trenutna je 1,65.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje