petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlog za klađenje:Kia Tigers-Lotte Giants (Korean baseball league)

Sutra od 11:30h na programu je meč Korejanske bejzbol lige između Kia Tigers-a(5-7) i Lotte Giants-a(7-4).Posle dana odmora vraćaju se utakmicama i nadamo se da su spremni za novi bejzbol spektakl.

Startni bacač Tigersa je desnoruki Lee Min Woo (1-0,5.91).U prva dva starta je primio 3 i 4 poena u po 5 izmena.Trener ga ove sezone obavezao da startuje iako je jako malo to radio u karijeri.Obično je ulazio sa klupe i ovo je novo iskustvo za njega.Miksuje FB/SL/SPL a pošto Lotte ima više desnorukih udarača njima će bacati slider koji nije njegov najbolji pitch i to će srednji deo lineup-a pokušati da iskoristi.

Startni bacač Giants-a je desnoruki Seo Jun Won (1-0,4.09).U dva starta ima 5 primljenih poena i to u poslednjem meču protiv Doosan-a.Poslednje sezone je imao 2 starta protiv Tigersa,u jednom nije primio poen a u drugom čak 4 uz prosečnih 5 izmena.Ima samo 19.godina i ovo je njegova tek 2.sezona u KBO.

Verujemo da je ovo veoma loš pitching matchup i da će se sve pitati veoma iskusni udarači jedne i druge ekipe.U Tigersima u strašnoj formi je Preston Tucker koji je u poslednjem meču imao čak 7RBI,što znači da je on sam ubacio svojim udarcem 7 poena,a u celoj sezoni ima ukupno 20 za samo 12 utakmica.Za Lotte cela ekipa iznosi veliki deo tereta i pored lošeg pitchinga,napad daje mnogo poena.Dixon Machado ima 4HR,14RBI i najbolji je u timu ofanzivno dok cela ekipa postiže prosečno 6,6, poena po meču.

Predlog za ovaj meč je ukupno poena više od 10,5.Kvota je 1,80.Možda je ovo malo prevelika granica ali i dalje smatramo da ovo ide u lagan plus!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje