četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlog za klađenje:LG Twins-KT Wiz (Korean baseball league)

Sutra od 07h je na programu meč Korejanske bejzbol lige između LG Twins(10-5) i KT Wiz(6-9).U današnjem meču je walk off hitom u 9.izmeni LG slavio 6:5.Rano je KT poveo 4:0,kasnije vodio i 5:1 ali nije uspeo da trijumfuje.

Starter LG je levoruki Cha Woo Chan(2-1,5.62).Nije briljirao u prva 3 susreta,primao 5,4,1 poen na tim mečevima.Zanimljiva da je prošle sezone imao 3 starta protiv KT i u nijednom nije primio ispod 3 poena,na jednom čak i 6.

Starter KT je desnoruki Kim Min(1-0,9-00).Dva starta ove sezone gde je primio 3 i 7 poena,ali zanimljivo da nije izgubio,čak je i jedan meč pobedio.Ima vrlo dobru podršku svog napada u mečevima.

Dve veoma jaka napada,pokazali su to i današnjem meču.Bacači su ipak dobro kontrolirali susret,na kraju su popustili.KT je vezao 7 mečeva u plusu,tj više od 9 poena na meču.Sutra očekujemo takođe reviju poena,a kladionice su se konačno malo opametile i malo podigle granicu.Ipak to nas neće ometi da mi i dalje ne nastavimo da podržavamo napade,koji je ove sezone zakon u KBO!

Predlog za ovaj susret je ukupno poena više od 10,5.Kvota je trenutno 1,75.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje