Advertisement
MaxBet

Sutra od 07h je na programu meč Korejanske bejzbol lige između LG Twins(10-5) i KT Wiz(6-9).U današnjem meču je walk off hitom u 9.izmeni LG slavio 6:5.Rano je KT poveo 4:0,kasnije vodio i 5:1 ali nije uspeo da trijumfuje.

Starter LG je levoruki Cha Woo Chan(2-1,5.62).Nije briljirao u prva 3 susreta,primao 5,4,1 poen na tim mečevima.Zanimljiva da je prošle sezone imao 3 starta protiv KT i u nijednom nije primio ispod 3 poena,na jednom čak i 6.

Starter KT je desnoruki Kim Min(1-0,9-00).Dva starta ove sezone gde je primio 3 i 7 poena,ali zanimljivo da nije izgubio,čak je i jedan meč pobedio.Ima vrlo dobru podršku svog napada u mečevima.

Dve veoma jaka napada,pokazali su to i današnjem meču.Bacači su ipak dobro kontrolirali susret,na kraju su popustili.KT je vezao 7 mečeva u plusu,tj više od 9 poena na meču.Sutra očekujemo takođe reviju poena,a kladionice su se konačno malo opametile i malo podigle granicu.Ipak to nas neće ometi da mi i dalje ne nastavimo da podržavamo napade,koji je ove sezone zakon u KBO!

Predlog za ovaj susret je ukupno poena više od 10,5.Kvota je trenutno 1,75.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.