petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz AFRIKE – Afrički mix! 07.11.2021

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


14:30 ES Setif – ASO Chlef (Alžir Ligue One)

Još uvek početak nove sezone u Alžiru, gde je domaćin počeo odigravši dva jako tvrda meča, ostvario je pobedu 1:0 i remi 0:0. Gosti takođe sličan stil igre i dva poraza na startu minimalnim rezultatima. Tradicija kaže da će ES Setif do pobede, na poslednjih 15 mečeva kada su dočekali današnjeg gosta, slavili su 8 puta, uz 5 remija i 2 pobede gosta. Naš predlog za ovaj meč je 1X&0-3 po kvoti 1,40.

14:30 Royal AM – Baroka (Južnoafrička Republika Premier league)

Ekipa Royal AM igra jako dobro ove sezone i zauzima visoko 4.mesto posle devet mečeva, pobedili su 5 puta uz 2 remija i 2 poraza. Sa druge strane ekipa Baroka je tim koji se nalazi u donjem delu tabele, a ono što je karakteristično za njih je da očajno igraju u gostima, četiri poraza na isto toliko mečeva i gol razlika 2:7. Tradija nas takođe navodi na pobedu Royala koji je poslednja tri puta slavio kad je dočekao Baroku na svom stadionu. Naš predlo je 1 po kvoti 2,00

15:00 Hussein Dey – Kabylie (Alžir Ligue One)

Još jedan duel iz Lige 1 Alžira, dva tima kojima napadačka igra nije jača strana za sada na startu sezone. Domaćim tim četiri boda i gol razlika 2:1, dok su gosti odigrali dva meča 0:0 na startu lige. Tradicija kaže da je poslednjih pet duela završeno 0-2 gola, pa je to danas takođe naš predlog po kvoti 1,42.

15:30 Petro Atletico – Desportivo Huila (Angola 1 – Girabola)

Jedan od dva najveća kluba Angole, Petro Atletico trenutno sve rivale posmatra sa prve pozicije gde do sad ima 4 pobede i remi uz gol razliku 12:4. Veliki broj repreznetativaca garantuje da će uvek dominirati protiv rivala koji uglavnom igraju na kontranapade. Gosti, ekipa Deporitivo Huila nalazi se na 8.mestu uz ne tako loše rezultate 1 pobeda, 3 remija i 1 poraz uz gol razliku 5:3, mada je jedan pobeda bila službenim rezultatom 3:0. Petro Aletcio je slavio 5 od 6 prethodnih mečeva kada je dočekao ovog rivala, pa to očekujemo i danas po kvoti 1,50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje