petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz AFRIKE – Afrički mix! 20.01.2020

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


16:00 Jigawa Golden Starts – Rivers United (Nigerija 1)

 

Jigawa Golden Starts su novi tim u Premijer ligi, ulaza ove godine izgleda da klub nije baš u potpunosti dočekao spreman, pa su trenutno na predposlednjem 19.mestu sa 4 pobeda, 1 remijem i 9 poraza i veoma efikasnu gol razliku 15:23. Imaju drugu najlošiju odbranu lige, oni su naime samo jednom pred svojim navijačima u dosadašnjem toku sezone uspeli da sačuvaju svoju mrežu bez primljenog gola i to u pobedi nad Kano Pilarsima 1:0, u svih ostalih 6 mečeva primili su najmanje po gol, a slična situacija je i što se tiče postignutih golova, na 6 od 7 ovih mečeva ekipa Jigawa uspevala je sa savlada protivničkog golmana, a jedini put to nije uspela protiv Akwe Uniteda kada su poraženi 0:1. Sa druge strane ekipa Rivers Unitade pokazuje zaista solidne igre ove godine, nalaze se na visokom 3.mestu sa učinkom od 8 pobede, 3 remija i 4 poraza i gol razlikom 17:10. Poslednji put ovi rivali sastali su se sada već davne 2012-te godine kada je domaćin slavio 3:1. Smatramo da domaćin nema kvalitet ove sezone za elitni rang i da će mnogi gosti odlaziti sa bodovima sa ovog stadiona, Rivers je kvalitetniji tim i svakako da može makar do gola protiv Jigawe čija otvorena igra može da garantuje najmanje po gol u obe mreže.

PREDLOG za KLAĐENJE: GG (kvota 2,30)


18:30 Zamalek – El Masry (Egipat 1)

Derbi duel ovog kola Egipatske lige, a sastaju se dva tima koji predstavaljaju Egipat i na kontinentalnim takmičenjima. Ekipa Zamaleka dosta luta ove godine, promenili su već dva trenera, ali se čini da jedan od dva velikana ove zemlje nije kvalitetan kao nekih prethodnih sezona, mada su u poslednje vreme vezali par dobrih rezultata što ih sada stavlja na 3.mesto ali teško da mogu da stignu najvećeg rivala Al Ahli iako ima još dosta da se igra, danas im u goste dolazi El Masry tim koji nastupa u Kupu Konfederacija i čini se da su im upravo ovi mečeli odneli bolji učinak na domaćem terenu, imaju skor 4-4-4 i zauzimaju tek 11.mesto. Ono što je zanimljivo za mečeve ovih rivala jesu prethodne dve sezone u kojima su oni neizmenično uzimali bodove, najpre u sezoni 17/18, oba puta slavili su gosti, ekipa El Masry po kvoti 3,90, dok su prošle sezone ovi rivali takođe ,,podelili“ bodove, samo su ovog puta oba rivala slavila na domaćem terenu i ovog puta El Masry je slavio po kvoti preko 4. Ne znamo da li ima nekih nečanih radnji ili su u pitanju samo slučajnosti, ali predlažemo kominaciju igara 12&0-3 gola po kvoti 1,60.

PREDLOG za KLAĐANJE: 12&0-3 po kvoti 1,60!


Iako ove lige nisu previše popularne kod nas osim kroz kladioničarsku ponudu, nadamo se da ćemo uz neko minimalno znanje koje imamo o kvalitetima ovih timova uspeti da sada, ali i ubuduće dođemo do dobitnih parova i napravimo dobitak zajedno! Srećno u odabiru parova koje savetujemo da igrate u singlu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje