subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz AFRIKE – Afrički mix! 24.12.2019

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


14:00 Lusaka Dinamos – Green Eagles (Zambija 1)

U zaostalom meču Prve lige Zambije, domaća Lusaka pokušaće da iznenadi ove sezone odličan Green Eagles. Domaći tim se nalazi na 14.mestu sa samo bodom iznad zone ispadanja, imaju skor 3-3-6 i gol razliku 13:15. Na domaćem terenu igraju mnogo bolje nego na gostovanjima, a osvojili su 10 od mogućih 18 bodova, iako su slavili protiv ekipa sa poslednja dva mesta u ligi Kabvea i Mufulira. Sa druge strane Green Eaglsi su odlični na 13 mečeva imaju 6 pobeda, 6 remija i 1 poraz uz gol razliku 15:9, imaju drugu najbolju odbranu lige, a sada i priliku da se još više približe samom vrhu tabele, tim je kompletan jer su se prvi golman i jedan defanzivac koji su propustili prošlo kolo sada vratili u sastav. Uz to ovi timovi odigrali su međusobno 4 meča na stadionu Lusaka Dinamosa i u tom periodu 3 pobede Green Eaglsa i 1 remi.

15.09.18 SL Lusaka Dynamos Green Eagles 1 : 2
26.08.17 SL Lusaka Dynamos Green Eagles 0 : 2
25.06.16 SL Lusaka Dynamos Green Eagles 0 : 0
14.03.15 SL Lusaka Dynamos Green Eagles 0 : 1

 

PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,58)


14:00 Metaloui – Esperanca Tunis (Tunis 1)

Slika preuzeta sa twitter naloga :https://twitter.com/ESTuniscom?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

Posle povratka sa FIFA klupskog prvenstva sveta, ekipa Esperance mora da nadoknadi utakmice koje je propustila, a prva u nizu za prvaka Afrike i Tunisa je protiv Metalouia. Domaći tim tek na 12.mestu sa svega 9 poena iz 11 mečeva, na domaćem terenu nešto bolje partije nego u gostima 2-1-2 (4:5), a kao najveći problem pokazala se igra u napadu gde su na 11 mečeva postigli svega 5 golova. Sa druge strane iako umorni od dosta mečeva u kratkom periodu, gosti dolaze kao apsolutni favoriti i sa iskustvom više protiv najjačih timova sa svih kontinenata, ali i sa odličnim samopouzdanjem i pobedom protiv katarskog Al Sada 2:6 u meču za 5.mesto. Uz to Esperanca je tim koji je u prošloj sezoni na domaćem terenu izgbio dva boda od ovog rivala i sada će želeti osvetu, pre toga savladali su Metaloui na 13 vezanih mečeva.

PREDLOG: 2 (kvota 1,60)


Iako ove lige nisu previše popularne kod nas osim kroz kladioničarsku ponudu, nadamo se da ćemo uz neko minimalno znanje koje imamo o kvalitetima ovih timova uspeti da sada, ali i ubuduće dođemo do dobitnih parova i napravimo dobitak zajedno! Srećno u odabiru parova koje savetujemo da igrate u singlu!

Dosadašnju statistiku ove rubrike pogledajte na: https://www.sportskenovosti.net/statistika-rubrike-africki-mix-146458/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje