utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz AFRIKE – Afrički mix! 29.11.2020

Kao što ste i videli u rubrici od Vardara pa do Triglava gde za vas biramo mečeve iz ex yu liga, tako smo se opredelili da povremeno izbacujemo i sličnu rubriku za mečeve na afričkom kontinentu, u obzir dolaze sve lige koje su u ponudama kladionica kod nas od severa gde se možete kladiti na mečeve Egipta, Alžira, Tunisa i Maroka, pa do subsaharske Afrike gde imamo lige Nigerije, Kameruna, Tanzanije, Ugande, Bocvane, Ruande, Obale Slonovače, Senegala, Kenije, Zambije, kao i kontinentalnih takmičenja CAF Lige šampiona i CAF Kupa Konfederacija. Nadamo se da će vam se i ova rubirka svideti i da će imati puno uspeha!


15:00 Bamenda (Kamerun) – Kaizer Chiefs (J.Afrika) (Liga šampiona – kvalifikacije)

Bamenda je tim iz Kamerna koji je u prekinutom prvenstvu (28.kola odigrano) u martu, završila na prvom mestu i tako izborila ove kvalifikacije. Od marta tim nije odigrao takmičarsku utakmicu, a na pripremama za ovaj meč u Libiji, odigrali su 0:0 protiv tamošnje ekipe Al Ahli. Oni su prvi put osvojili titulu prvaka Kameruna, a ovaj meč neće igrati na svom terenu koji ne ispunjava uslove za takmičenje. Sa druge strane dolazi im najslavniji tim Južnoafričke Republike, Kaizer Chiefs, koji je počeo takmičenje u domaćoj ligi, ali na startu ne blista, osvojili su svega 5 bodova u 5 mečeva i dolaze u slaboj formi na ovaj meč, svakako da je izostanak prvog strelac tima iz prošle sezone Samira Nurkovića (26/13) najveći problem, ali se u tim vraća napadač Kambole koji je posle korone ponovu u sastavu, kao i važan štoper Mulomowandau ‘Tower’ Mathoho, kog nije bilo u mečevima zbog suspenzije, takođe tu su i Bernard Parker, Khama Billat i ostale zvezde tima.

Kvalitet lige i tima, nam daju za pravo da favorizujemo goste, a naš predlog je igra X2&0-3 gola.


15:30 OTÔHO D’OYO (Kongo) – AL MERREIKH (Sudan) ( Liga šampiona – kvalifikacije)

Domaći tim ostao nam je u sećanju prošle sezone, kada je u kvalifikacijama za Ligu šampiona odlično odigrao protiv favorizovanog Mamelodi Sundowsa i dobio ga na domaćem terenu koje igra na stadionu u gradu Owando koji inače nije njihgov domaći teren. Ovaj klub osvojio je prekinuto prvenstvo Kongoa i to bez poraza 17 pobeda i 5 remija i tako vezao treću titulu zaredom u ovoj državi. Ono što je činjenica to je da su neporaženi kada igraju kvalifikacije za Ligu šampiona na domaćem terenu, slavili su protiv mnogo ,,zvučnijih“ imena, ali su im problem revanš mečevi, ovde su padali, alžirski MC Alger 2:0 (2018-te godine), kao i angolanski Primero de Augusto (2:0) iste godine, naredne je bilo nerešeno sa zimbaveanskim Platinumom 1:1, da bi slavili i protiv pomenutih Mamelodi Sundowsa 2:1.

Sa druge strane imamo prvaka Sudana, Al Merreikh, tim koji je prvak ove zemlje bio 18.puta odlično je startovao i novo prvenstvo koje je počelo u oktobru i ima osam pobede i 2 remija. Međutim ono što je problem za njih jesu gotovanja u borbama za Ligu šampiona, oni su poraženi na prethodnih 5 mečeva, a da pritom nisu postigli nijedan gol.

Tradicija je jasna, domaći tim mora da traži pobedu na svom terenu gde je mnogo jači nego na strani, a dolazi mu tim koji redovno ne uspeva čak ni da pronađe put do mreže kada gostuje, naš predlog pobeda domaćina, a za one sa željom da više rizikuju možete pokušati i sa igrom Sp1 (pobeda domaćina sa nulom)


Nadamo se da će vam najave pomoći i da ćete odabrati prave tipove za vaše tikete, srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje