sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi iz Srpskih liga!

Srpska liga Vojvodine 14:30 Vojvodina Perlez-Duvna Banovci

Ekipe zakucane za dno tabele odmeriće snage u Perlezu. Domaća ekipa nema pobedu na domaćem terenu, a jedino je ostvarila tako što je „kupila“ bodove u BNS. Pre samo par dana ispali su u kupu od rang niže ekipe. Gosti takođe loši veoma, posle domaćina najgori napad lige. Predlog: 0-2 gola, kvota 2,15. 

Srpska liga Beograd 14:30 Leštane-Radnički NB

Domaćin samo na meču protiv Teleoptika nije dao gol, dok su gosti jedni od boljih napadačkih ekipa. Prvi meč na Novom Beogradu ušao je u 7+, 5:2. Ne vidimo razlog zašto opet ne bi bilo golova, ako i pogledamo da su ekipe na sredini tabele. Predlog: 3+, kv 2.30 ili sigurnije 2+, kv 1.43.

Srpska liga zapad 14:30 Jošanica-Budućnost Arilje

Prvi meč u Arilju pripao je tadašnjem domaćinu 4:1. Budućnost ima ambiciju da juriša na prvo mesto, a Požegaim beži čak 12 bodova. Ako misle da ostvare taj cilj moraju pobeđivati, pogotovo ekipe koje su na dnu tabele. Jošanica ima samo jednu pobedu kući i to protiv pre neko kolo fenjeraša Šumadije Aranđelovac. Njima bi pobeda značila mnogo, ali su generalno mnogo slabiji protivnik. Predlog: 2, kv 1.70.


Potencijalna saradnja: Srpska liga Beograd 14:30 Sremčica – Mladenovac 1, 2.20. (3 za 3, 5 međusobnih susreta i svaki je domaćin slavio).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje