četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi za kartone (LIGA EVROPE)

Danas su u centru pažnje prvi mečevi Lige Evrope. Pronašli smo nekoliko zanimljivih predloga za igru na kartone. Napominjemo, da će na ovim mečevima generalno biti manje kartona,jer su prvi. Više kartona se očekuje na revanšima.

17h Astana-Sporting

Ovaj meč sudi Francuz Ruddy Buquet koji ove sezone ima prosek od 5 kartona po meču. Astana je u ligi Evrope na 6 mečeva dobila 14 žutih kartona (2,3 po meču). Sa druge strane Sporting je bio najgrublja ekipa u Ligi Šampiona sa prosekom od 3,2 kartona po meču.

19h Nice-Lokomotiva Moscow

Oba tima su među najmirinijim ekipama u takmičenju. Nica ima prosek od tek 1 kartona po meču,a Lokomotiva nešto više,tj 1,7 po meču. Ipak bi na ovom meču moglo biti kartona zbog sudije. Ovaj meč sudi Rumun Istvan Kovacs koji ima prosek od čak 6 kartona po meču.

19h Marseille-Braga

Marsej nije preterano gruba ekipa, dobijaju u proseku tek 1,3 kartona po meču. Sa druge strane Braga je među najgrubljim ekipama u takmičenju sa prosekom od 3 kartona po meču.

Ovaj meč sudi Holanđanin Serdar Gozubukuk koji ove sezone ima prosek od 4,1 kartona po meču.

21:05h Aek-Dynamo Kiev

Aek ove sezone ima prosek od 2,3 kartona po meču,a ekipa Dinama ima prosek od 1,8 kartona po meču. Sudija na ovom duelu je Španac Karlos del Cerro Grande koji ima prosek od 3,5 kartona. Jeste da je statistika dosta loša,ali nekako, ovo je jedan jako neizvestan duel i realno je očekivati kartone.

21:05h Partizan-Plzen

Partizan je jedna od najgrubljih ekipa u takmičenju. Oni imaju proseku od 3,2 kartona po meču. Plzen ima prosek od 1,8 kartona po meču. Ovaj meč će suditi Grčki sudija Tasos Sidiropoulos koji ima prosek od 4,6 kartona po meču.

21:05 FCSB-Lazio

Steaua ove sezone ima prosek od 2,5 kartona po meču. Lacio ima prosek od tek 0,8 kartona po meču. Sudija za ovaj meč je Nemac Deniz Aytekin koji ima prosek od 4,2 kartona po meču. Ovde očekujemo veći broj kartona pre svega zbog Steaue.

Naši predlozi:

Astana-Sporting više od 4,5 kartona na meču

Nica-Lokomotiva Moskva više od 3,5 kartona na meču

Marsej – Braga više od 3,5 kartona na meču

Aek-Dinamo Kijev više od 3,5 kartona na meču

Partizan-Plzen više od 3,5 i 4,5 kartona na meču

FCSB-Lacio više od 3,5 kartona na meču

Ovi predlozi su bazirani isključivo na statistici. Nijedan predlog nije 100 % siguran i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Svi ovi tipovi će biti u ponudi maxbet kladionice u okviru livebeta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje