sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi za klađenje tenis

 

Večerašnja ponuda je još bogatija pa samim tim ima i nešto više predloga.

Pablo Kuevas – Gvido Pelja

Sastaju se dva igrača koji svoju sreću traže na šljaci. Mišljenja smo da će ovde biti velika borba, jer igraju dva dobra linijaša. Pelja je odigrao vrlo dobar turnir u Dohi, i možda je u blagoj prednosti, ali Kuevas je preiskusan igrač i vrlo lagano može da slavi ovde.

Pobenika meča je vrlo teško proceniti, a pošto bi meč trebao biti izjednačen najbolja opcija je over.

Predlog: over 22,5 1,85

Stiv Dzonson – Rajan Harison

Američki derbi u kome prednost dajemo Dzonsonu. Harison je imao jako težak turnir u Brizbejnu gde je stigao do finala, i ne verujemo da je baš fit i oran za igru. Dzonson nakon lošeg početka i poraza od De Minaura ovde mora bolje, jer brani veliki broj poena, tačnije polufinale. U međusobnim duelima Dzonson vodi 2-0 i protiv izmorenog Harisona bi morao da slavi.

Predlog: 1 kvota 1,65

Miša Zverev – Leonardo Majer

Pisali smo već da kada je Miša Zverev akter jednog meča u 80 % slučajeva dolazi over. Razlog je prost, on ima jako dobar servis i igru na mreži pa svoje gemove uzima relativno lagano, a na riternu je vrlo slab pa setovi uglavnom idu preko 10 gemova što je idealno za over.
Majer vrlo solidan igrač koji bi trebao u razmenema da dominira i svoje gemove uzima relativno rutinski. Dok sa druge strane se uzdamo  u dobar procenat prvog servisa Zvereva i laganih poena na mreži. Ako se ispune ova dva uslova, over ne bi trebao da dođe u pitanje.

Predlog: over 22,5 1,85

Žil Simona – Jared Donaldson

Apsolutno nam nije jasna kvota na Simona nakon onakve dominacije u Puneu. Ako Simon bude igrao ovako na Australijan openu neka ga se svi čuvaju, jer je „ovakav“ vrlo nezgodan. Mislimo da igra Donaldsona koja se zasniva na snazi apsolutno odgovara Simonu koji je majstor da natera protivnika na grešku i time ga dovede do ludila. Donaldson jako loš na početku ove sezone i po nama nije kadar da parira raspoloženom Simonu.

Predlog: 1 1,75

Ešli Barti – Elen Perez

I za kraj jedan ženski duel. U pitanju je duel dve domaće igračice u kome je Barti izraziti favorit. Ipak, u velikoj većini slučajeva kada mlada nada neke države igra kod kuće uglavnom napravi neki dobar rezultat, a čist primer vam je mladi De Minaur u Brizbejnu. Barti je svakako veliki favorit, ali smatramo da mlada Perez može da pokrije ovaj veliki hendikep.

Predlog: H2 6,5 1,90

Predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje