petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi za klađenje tenis

 

Prethodno veče je bio „ludo“ i ne tako dobro po nas, ali nadamo se da će večeras biti mnogo bolje. Predlozi su sledeći:

Damir Dzumhur – Aleks De Minaur

Mladi De Minaur melje sve pred sobom i nama zaista nije jasna ova kvota. Ok, svesni smo mi da je Dzumhur imao najbolju sezonu u karijeri, ali on i dalje ima tu boljku da može da izgubi od svakog i da dobije svakog. Iznenađenja su naravno najčešća na početku sezone dok igrači ne uđu u neku formu. Dzumhur za sada ima poraz od Istomina koji po našem mišljenju ništa nije jači od De Minaura, i pobedu nas Štrufom.
Mali De Minaur igra sjajno, pun je samopouzdanje i po našoj proceni mislimo da može u najmanju ruku da parira Dzumhuru.

Predlog: HG2 2,5 1,80 ili De Minaur uzima set 1,40

Dzon Milman – Žil Miler

Sastaju se dva jako dobra servera i ovaj meč je već viđen za over. Ipak, margina je nešto viša i iznosi 23,5 gemova što je po nama mnogo. Miler je sličan igrač kao Zverev. Jako dobar servis, a loš ritern i po nama ključ za ovaj tip jesu dobre serve Milmana. Milman nije kadar da vraća bombe Milera tako da bi Miler trebao da uzime svoje gemove relativno lagano.
Videli smo kako je Milman odigrao protiv Dimitrova pred svojim navijačima, ništa manje ne očekujemo ni večeras.

Predlog: PS 9,5 + 1,50

Dzek Sok – Piter Govojčuk

Dzek Sok ima povredu kuka koju vuče sa Hopman kupa i ta povreda nije bezazlena. Po njegovim rečima on prima svaki dan tretman da bi bio spreman, a pošto je juče igrao dubl znači da može da igra. Ipak, treba biti obazriv i po nama nije pametna opcija igrati na njega, jer lako može da se desi da se ta povreda pogorša, a pošto Sok brani titulu ne verujemo da će predati.
Govojčuk je igrač koji ima jako dobar servis, i ako bude imao korektan procenat prvog servisa, mislimo da može ovaj meč da učini neizvesnim. Ako se pogleda forma Soka koja nije bajna i ti problemi sa kukom, mislimo da Govojčuk može ravnopravno da igra protiv Soka.

Mi smo se dvoumili izmeđju overa i hendikep gemova pa za ovaj meč predlažemo obe kombinacije.

Predlog: over 22,5 1,85 HG2 3,5 1,75

Pablo Kuevas – Karen Kačanov

Mišljenja smo da su ovde kladionice baš potcenile Kuevasa i to bez razloga. On je jako dobar igrač, koji sjajno pokriva teren i teško ga je probiti. Njegov stil igre je „penicilin“ za igru koju forsira Kačanov, a to je udaranje loptice iz sve snage.
Dodali bismo da Kačanov ništa posebno nije pokazao tokom ove sezone, a odigrao je već 4 meča. Sugita nije parametar, jer je daleko od neke forme i ne leže mu ovi uslovi.
Ovaj meč će biti jako dobar, ali po nama Kuevas ima veće šanse.
Mi smo uvek za sigurniju varijantu pa igramo hendikep gemove.

Predlog: HG1 2,5 1,80

Predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje