petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predlozi za klađenje tenis

Večeras su na rasporedu osmina finala na većini  turnira i evo nekih naših predloga.

Horasio Zebaljos – Alexandr Dolgopolov HG1(+3,5) 1,90, HS1 (+1,5) 1,90

Mislimo da je Zebaljos ovde baš potcenjen od strane kladionica. On je jedan iskusan igrač koji može da igra skoro sa svakim iz top 20 društva. Dolgopolov nije igrač kojem može da se veruje, jer nikada ne znate kakvog će raspoleženja biti.
Takođe pored ovoga , naglasili bi smo da Dolgopolov ima jednu lepu statistiku koja nama ide na ruku. U pitanju je statistika protiv levorukih igrača koja kaze da je Dolgopolov od 2015. godine pa na ovamo odigrao 13 mečeva protiv levorukih igrača, i da je dobio samo 4 meča. Od ta 4 poraza 2 je doživeo upravo od Zebaljosa što nam naravno daje dodatno samopouzdanje kada je ovaj tip u pitanju.

Miša Zverev – Majkl Mmoh over 22,5 1,85 ili PS over 9,5 1,70

Miša Zverev nas jeste prodao protiv Patrik Smita kada je meč završen sa tacno 22 gema, ali u tom meču Miša je pokazao da je daleko od neke bajne forme. Njegov servis je i te kako bio ranjiv, tako da mladi Mmoh ima svoje šanse sigurno.
Mmoh je odigrao već 3 meča tako da je u prednosti, a dobio je u kvalifikacijama Halisa i Ofnera, a u prvom kolu dobio je Delbonisa sve sa po 2-0. Ovo su solidni tenisera ništa preterano slabiji od Zvereva. Mislimo da ovaj meč može biti neizvestan pa je naš tip over.

Karolina Pliškova – Katerin Belis 2-0 1,55

Ispadanjem Muguruze Pliškova je favorit broj 1 za trofej. Obožava da igra ovde, a i brani titulu od prošle godine tako da smo uvereni da će Pliškova od starta krenuti jako. Belis je jako mlada igračica 1999. godište i mislimo da ona nema dovoljno iskustva da bi se suprotstavila igračici kakva je Pliškova.

Ana Konjuh – Elina Svitolina over 20,5 1,85

Ana Konjuh jeste mlada teniserka, ali je u prethodne sve sezone odigrala dosta mečeva protiv top teniserki tako da neko pominjanje iskustva ne može biti alibi. Ona u svom arsenalu ima oružja kojim može da parira Svitolini, od servisa pa do forhenda. Ni ludi ne bi igrali na Svitolinu po 1,30 kvoti, jer zaista nema smisla za takav rizik. Ovo bi trebao biti dobar i neizvestan meč koji lagano može otići u 3 seta.

Predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a kvote su preuzete iz kladionice #Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje