petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predstavljanje timova za novu NFL sezonu – Denver Bronkosi

Pobednička franšuza kakva je Denver je u nokdaunu već nekoliko sezona unazad, ali čini se da se polako, ali sigurno vraćaju.

Prethodna sezona: 7-9 bez plej ofa

Napad:

– Total: 28. napad lige koji je u proseku osvajao 298,6 jardi po utakmici i postizao 17,6 poena.

– Igra po zemlji: 20. napad lige sa 103,9 osvojenih jardi po utakmici. Postilgli su 11 TD po zemlji uz 2 fambla.

– Pas igra: 28. napad lige sa 194,7 osvojenih jardi po utakmici. Kompletirani pasovi 312/504, postigli 16 TD uz 10 INT.

Odbrana:

– Total: 12. odbrana lige koja je u proseku dozvoljavala 339,6 jardi i 19,8 poena po utakmici.

– Igra po zemlji: 16. odbrana lige sa 111,4 dozvoljena jarda, uz 9 TD i samo 1 iznuđen fambl.

– Pas igra: 11. odbrana lige sa 225,6 dozvoljenih jardi u proseku. Dozvolili su čak 19 TD uz 10 INT.


Denver Bronkosi su vezali još jednu sezonu bez plej ofa, nakon osvojene titule. Prethodne sezone se probalo sa iskusnim Džoom Flakom na mestu kvoterbeka, ali mnogo toga nije štimalo. Napad je postizao malo poena, a odbrana nije bila na nivou. U Flakovu odbranu, on je svoj napad dovodio do poena u ključnim trenucima, ali odbrana je bila kriva za neke poraze. Na startu sezone Denver je pretrpeo nekoliko poraza sa fild golom razlike u poslednjim trenucima i ostali su bez plej ofa.

To je bio znak za Džona Elveja da mora da traži novog kvoterbeka, a krajnja opcija je bio Dru Lok. Ono na čemu se radilo jeste draft, a tu je Denver prošao odlično. Na draftu su birali hvatača Džerija Džudla, a biran je i Kej Džej Hemler. U hvatačkim opcijama se već nalaze Kortlend Saton i tajt end Noa Fent. Sve mladi igrači pred kojima je svetla budućnost.

 

Kada je igra po zemlji Filip Lindzi je to sjajno nosio na svojim leđima, a ove sezone će imati veliku pomoć u vidu Melvina Gordona koji došao iz Čardžersa. Brutalan bekfild i teško će se to braniti.

Što se odbrane tiče ona je patila, jer napad nije uspeo da drži dugo loptu u napadu, a i glavni igrač u odbrani Von Miler nije bio na svom nivou. Ove sezone iskusni Miler će dobiti dodatna pojačanja, te se očekuje da cela odbrana bude vrhuska. Tim su pojačali Džurel Kejsi i Ej Džej Bouije. Sjajnu sezonu su imali lajnbeker Aleksander Džonson i sejfti Džastin Simons, a nikoko ne treba zaboraviti ni Bredlija Čaba koji se vraća u tim.


Plasman:

Kao što smo već rekli Denver ima mlad i prespektivan tim. Iako su već četiri godine u nizu bez plej ofa, to je pobednička franšiza. Imaju jako moćan domaći teren i tamo se niko neće naigrati. Sada, kada su rešili pitanje oko kvoterbeka za očekivati je da će se boriti za drugo mesto u diviziji i vrlo verovatno WC rundu plej ofa.


Fotografije su preuzete sa: https://broncoswire.usatoday.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje