petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Predstavljanje timova za novu NFL sezonu: Filadelfija Iglsi

Slično kao u AFC-u i u NFC-u krećemo sa istočnom divizijom koja je prošle sezone bila ubedljivo najgora. Stanje se nije mnogo promenilo kada je kvalitet timova u pitanju, a ako je nešto konstantno u ovoj diviziji onda je to borba za šampiona u kojoj je Filadelfija uvek akter.

Filadelfija Iglsi:

Prošla sezona 9-7, poraz u WC rundi od Sijetl Sihoksa

Napad:

– Total: 14. napad lige koji je u proseku osvajao 360,7 jardi po utakmici i postizao 24,1 poen.

– Igra po zemlji: 11. napad lige sa 121,2 osvojena jarda po utakmici. Postilgli su 16 TD po zemlji uz 9 famblova.

– Pas igra: 11. napad lige sa 239,6 osvojenih jardi po utakmici. Kompletirani pasovi 391/613, postigli 27 TD uz 8 INT.

Odbrana:

– Total: 10. odbrana lige koja je u proseku dozvoljavala 331,7 jardi i 22,1 poen po utakmici.

– Igra po zemlji: 3. odbrana lige sa 90,1 dozvoljenim jardom, uz 13 TD i samo 8 iznuđenih famblova.

– Pas igra: 19. odbrana lige sa 241,6 dozvoljenih jardi u proseku. Dozvolili su čak 27 tačdauna uz 11 INT.


Kakva sezona za Filadelfiju. Apsolutni pobednici i još jedan pokazatelj koliko je pravi trener bitan za svaki tim. Dag Pederson je još jednom pokazao kakav je stručnjak, jer je sa gotovo rezervnim timom (usled silnih povreda) uspeo da pobedi uvek favorizovani Dalas i na kraju završio kao šampion divizije. Igrala je Fila WC rundu protiv Sijetla, borili su se muški, ali sa rezervnim kvoterbekom i maltene rezervnim timom nisu mogli da urade mnogo osim da časno izgube.

Na draftu je Fila birala kvoterbeka Džejlena Hrtsa. Za mnoge je to iznenađujuć potez, jer se smatra da Karson Venc nema konkurenciju. Ipak, Venc je sklon povredama i čini se da u Fili razmišljaju da ga menjaju, ali otom potom.

Nije mnogo Fila menjala svoj tim. Čini se da je Pederson zadovoljan onim što ima, a najvažnije za njih je da budu zdravi. Prethodne sezone Fila je bila tim koji je pretrpela najviše povreda, a verovali, ili ne u plej ofu su igrali igrači koji nisu bili u prvobitnom rosteru, već na prektis skvodu.


Plasman:

Kao i svake sezone biće zanimljivo gledati Filu. To je tim na čijim utakmicama uvek ima uzbuđenja. Tokom cele sezone biće tu neočekivanih pobeda, ali i poraza. Na kraju, verujemo da će se sve svoditi na borbu sa Dalasom, pa da vidimo da li će Dag Pederson i njegova ekipa uspeti da nanesu još jedan bolan poraz ekipi Dalasa.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.philadelphiaeagles.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje