petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predstavljanje timova za novu NFL sezonu – Las Vegas Rejdersi

Rejdersi ulaze u jednu novu eru, jer su se posle mnogo godina preselili iz Ouklenda i popularne Crne rupe.

Prošla sezona: 5-11 bez plej ofa

Napad:

– Total: 11. napad lige koji je u proseku osvajao 363,7 jardi po utakmici i postizao 19,6 poena.

– Igra po zemlji: 13. napad lige sa 118,3 osvojena jarda po utakmici. Postilgli su 13 TD po zemlji uz 9 famblova.

– Pas igra: 9. napad lige sa 245,4 osvojena jarda po utakmici. Kompletirani pasovi 367/523, postigli 22 TD uz samo 8 INT.

Odbrana:

– Total: 19. odbrana lige koja je u proseku dozvoljavala 354,8 jardi i 26,2 poena po utakmici.

– Igra po zemlji: 8. odbrana lige sa 98,1 dozvoljen jard, uz 15 TD i samo 3 iznuđenih famblova.

– Pas igra: 25. odbrana lige sa 256,7 dozvoljenih jardi u proseku. Dozvolili su čak 33 tačdauna uz 9 INT.


Da, dobro ste pročitali Las Vegas Rejdersi. Apsolutni nonsens ako nas pitate da jedan sportski tim selite u Las Vegas, ali novac je čudo. Iz Ouklenda Rejdersi se sele u Las Vegas, što znači da počinje jedna nova era.

Stadion koji su napravili izgleda kao svemrski brod, ali ove sezone će morati da sačekaju sa gledaocima zbog pandemije koronavirusa.

Prošla sezona je bila razočaravajuća za Grudenove momke. U jedenom trenutku Rejdersi su bili plej of tim, ali je onda došao meč protiv Njujork Džetsa koji ih je potpuno izbacio iz elementa i na kraju od plej ofa nije bilo ništa.

No, ne verujemo da u Rejdersima mnogo mare za to. Čaki Gruden je potpisao ugovor na 10 godina i svesno se krenulo iz početka ne bili tim bio spreman baš za sezonu koja će se igrati u Las Vegasu.

Tokom prethodne sezone neki mladi igrači su se dobrano afirmisali. Tu se pre svik izdvaja trkač Džoš Džejkobs koji je imao fantastičnu ruki sezonu. Deren Voler na poziciji taj tenda je imao odličnu sezonu, a ne treba zaboraviti ni Hantera Renfroa.

Na draftu su Rejdersi birali hvatače Henrija Hingsa, Brajana Edvardsa i Lina Boudena Juniora, što znači da će Derek Kar biti na slatkim mukama.

Što se odbrane tiče, ona je svakako bila dosta slabiji deo tima, ali radilo se i na tome. Lajnbekersku liniju su pojačali Kori Litlton i Nik Kvjatkovski. Tu su još Klelin Ferel, Meks Krozbi i još mnogi.

Očekuje se da konačno zaigra i Džonatan Ejbram, koji je biran kao prvi pik na draftu prošle sezone. On je doživeo tešku povredu ključne kosti na startu prethodne sezone i nije mnogo igrao. Sa njim u timu sekundarni deo odbrane će biti mnogo jači.


Plasman:

Rejdersi na papiru imaju tim koji je mešavina mladog i iskusnog. Bez ikakve sumnje će moći da igraju protiv bilo koje ekipe, ali opet niko ne može da im garantuje plej of, jer je divizija u kojoj se nalazi veoma jaka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje