petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Predstavljanje timova za novu NFL sezonu: Los Anđeles Remsi

Treća ekipa iz zapadne divizije NFC-a su Los Anđeles Remsi koji u novu sezonu ulaze sa određenim promenama.

Prošla sezona: 9-7 bez plej ofa

Napad:

– Total: 7. napad lige koji je u proseku osvajao 374,9 jardi po utakmici i postizao 24,6 poena.

– Igra po zemlji: 26. napad lige sa 93,7 osvojenih jardi po utakmici. Postilgli su 20 TD po zemlji uz 6 famblova.

– Pas igra: 4. napad lige sa 281,2 osvojena jarda po utakmici. Kompletirani pasovi 397/632, postigli su 22 TD uz 17 INT.

Odbrana:

– Total: 13. odbrana lige koja je u proseku dozvoljavala 339,6 jardi i 22,8 poena po utakmici.

– Igra po zemlji: 19. odbrana lige sa 113,1 dozvoljenim jardom, uz 15 TD i 8 iznuđenih famblova.

– Pas igra: 12. odbrana lige sa 226,6 dozvoljenih jardi u proseku. Dozvolili su 23 TD uz 13 INT.


Očajna sezona je iza Remsa. Ovaj tim je bio napadačka mašina 2019. godine koja je igrala Superboul, ali sve nakon toga je bilo za zaborav. Sve što ih je krasilo te sezone je nestalo, te se stiče utisak da Remsi kreću u ponovo stvaranje tima.
Najveći problem prethodne sezone predstaljao je Tod Grli koji je imao problem sa povredama. U redovima Remsa su navikli na njegovu sjajnu produktivnost, ali nje nije bilo i to se automatski odrazilo na rezultate. Na kraju, Remsi nisu igrali ni plej of, ali to možda i nije tako loša stvar za ovaj tim.

U pauzi između dve sezone došlo je do određenih promena unutar tima. Tod Grli je napustio Remsi i otišao u Atlantu. Nije problem bio u Grliju i njegovim igrama već u plati koja je bila astronomska, te se to moralo korigovati.

Ove sezone vođa tima će i zvanično biti Džared Gof koji je dobio mega ugovor, te će sada sva svetla biti uperena u njega. Da li je on kadar da se nosi sa takvim pritiskom veliko je pitanje, ali na muci se poznaju junaci. Gof će od napadačkih opcija računati na Kupera Kapa, Roberta Vudsa i Tajlera Higbija od hvatačkih opcija, a bekfild će predvoditi Kem Ekers koji je biran na draftu. Od njega se mnogo očekuje, jer ako on bude igrao dobro Remsi će sigurno pobeđivati.

U odbranu se izdvaja naravno Aron Donald kao vođa tog dela tima. U sekonderiju je Džejlen Remzi koji je prošle sezone došao u Džeksonvila. Odbrana je dosta tanji deo tima, ali sa veruje se da pomenuta dvojica mogu tu odbranu da učine mnogo boljom nego što ona na prvi pogleda izgleda.


Plasman:

Težak je zadatak pred Remsima ove sezone. Glavni trener Šon Mekvej će takođe biti pod velikim pritiskom, jer se od njega očekuje da izmisli nešto novo sa ovim napadom. Prošle sezone se činilo kao da su Remsi pročitani, a ako žele plej of on i Džared Gof moraju biti na vrhunskom nivou.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje