četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predstavljanje timova za novu NFL sezonu – Nju Orleans Sejnts

https://www.instagram.com/p/CE6k8u4p-IA/


Južna divizija NFC-a, jer po pravilu priladala Nju Orleansu, ali ove sezone Tampa je napravila takav bum, da se slobodno može reći da su prešli igricu. Svaki meč u ovoj diviziji će biti posebna zabava, jer su timovi baš jaki.

Krećemo od šampiona divizije Nju Orleans Sejntsa.

Prošla sezona: 13-3 poraz od Minesote u WC rundi

Napad:

– Total: 9. napad lige koji je u proseku osvajao 373,9 jardi po utakmici i postizao 28,6 poena.

– Igra po zemlji: 16. napad lige sa 108,6 osvojenih jardi po utakmici. Postilgli su samo 12 TD po zemlji uz 3 fambla.

– Pas igra: 7. napad lige sa 265,3 osvojena jarda po utakmici. Kompletirani pasovi 418/581, postigli su neverovatnih 36 TD uz 6 INT.

Odbrana:

– Total: 11. odbrana lige koja je u proseku dozvoljavala 241,8 jardi i 21,3 poen po utakmici.

– Igra po zemlji: 4. odbrana lige sa 91,3 dozvoljena jarda, uz 12 TD i 5 iznuđenih famblova.

– Pas igra: 20. odbrana lige sa 241,8 dozvoljenih jardi u proseku. Dozvolili su 27 TD uz 13 INT.


Još jedna razočaravajuća sezona za Nju Orleans. To je tim koji na papiru ima možda i najjači tim u ligi, ali uvek im nešto fali u plej ofu. Prošla sezona je bila baš čudna za Sejntse, jer se povredio startni kvoterbek Dru Bris. Bris je u ranoj fazi sezone povredio palac i morao je na operaciju. Na scenu je stupio Tedi Bridžvoter koji je vodio tim do pet vezanih pobeda. Sve je išlo kao podmazano za Sejntse, a onda je došao plej of i sada već košmarna Minesota koja je pobedila u poslednjim sekundama meča sjajnim pasom Kirka Kazinsa ka Adamu Tilenu.

Bez obzira na srceparajuće poraze koje su diživeli u prethodnih par sezona, Nju Orleans u novu ulazi sa istim ambicijama, a to je titula. I ove sezone će imati brutalan roster, jer su se dobrano pojačali. U tim su došli kornerbek Dženori Dženkins, sejfti Malkom Dženkis, hvatač Emanuel Sanders, kvoterbek Džejmis Vinston, defanzivni end Magnus Hant, desni tekl Džejms Hurst, lajnbeker Entoni Čikilo, raning bek Taj Montgomeri, fulbek Mark Barto.

Tim su napustili Tedi Bridžvoter, sejfti Von Bel, lajnbeker Ej Džej Klajn, kornerbek Ilaj Epl.


Plasman:

Sve osim plasmana u finale za Sejntse će biti neuspeh. To je tim koji ima sve na papiru da bi se došlo do titule. Imaju sjajnog trenera, kvoterbeka koji je poobarao mnoge rekorde, vrhunske trkače i hvatače, a i odbrana je više nego solidan.

Očigledno je da je problem psihološke prirode, ili se forma tempira loše. Bilo kako bilao očekujemo moćne Nju Orleans Sejntse koji će verovatno biti prvi u diviziji.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje