sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Predstavljanje timova za novu NFL sezonu – Tampa Bej Bakanirsi

https://www.instagram.com/p/CE6k8u4p-IA/


Ekipa koja će se sigurno najviše pratiti jesu Tampa Bej Bakanirsi koji su napravili brutalan roster za sezonu koja dolazi.

Prošla sezona: 7-9 bez plej ofa

Napad:

– Total: 3. napad lige koji je u proseku osvajao 397,9 jardi po utakmici i postizao 28,6 poena.

– Igra po zemlji: 24. napad lige sa 98,1 osvojeni, jardom po utakmici. Postilgli su 15 TD po zemlji uz 6 famblova.

– Pas igra: 1. napad lige sa 302,8 osvojenih jardi po utakmici. Kompletirani pasovi 381/630, postigli su neverovatna 33 TD uz čak 30 INT.

Odbrana:

– Total: 15. odbrana lige koja je u proseku dozvoljavala 343,9 jardi i 28,1 poen po utakmici.

– Igra po zemlji: 1. odbrana lige sa 73,8 dozvoljenih jardi, uz 11 TD i 6 iznuđenih famblova.

– Pas igra: 30. odbrana lige sa 270,1 dozvoljeni, jardom u proseku. Dozvolili su 30 TD uz 12 INT.


Da, Tampa Bej Bakanirsi će biti najgledanije ekipa u sezoni koja dolazi, na to možete staviti vaš novac. To je tim koji je napravio tako radikalne poteze da se i danas mnogi pratioci NFL i dalje pitaju šta se događa.

Nakon još jedne sezone u kojoj nije bilo plej ofa, Tampa se rešila Džejmisa Vinstona. Verovali, ili ne ovaj kvoterbek je bacio 50 pasova za tačdan, ali je imao isto toliko presečenih pasova. Apsolutno neverovatne brojke, a sa takvim odnosom Tampa je imala 7-9. Napadački Tampa je uvek bila poletna, odbrana je u nekim segemtnima bila više nego solidna, ali kada imate Vinstona za kvoterbeka onda to ne može da sluti na dobro.

Vinston je sada istorija, a njegova zamena će biti ni manje ni više nego veliki Tom Brejdi. Da, da dobro ste pročitali Tom Brejdi je napustio Nju Ingland posle 20 godina i došao na Floridu da sa Tampom pokuša da osvoji titulu. Sa sobom je doveo svog najboljeg saradnika Roba Gronkovskog koji se vraća na teren posle godinu dana pauze.

Ova eksplozija unutar lige je stvorila takav domino efekat, da je svaki slobodan igrač želeo da nosi dres Tampe u sezoni koja sledi.

U bekfildu Tampa ima igrače kao što su Ronalda Džonsa i Šejdija Mekoja, a potpisan je i sjajni Lenard Fornet, čisto da utpotpune tu liniju tima.

Tom Brejdi će biti na slatkim mukama kome da baci loptu, jer pored Roba Gronkovskog tu su starosedeoci Majk Evans i Kris Gudvin. Tim su još pojačali tekl Džo Hejg, centar Ej Kju Šipli, defanzivni tekl Kajl Lav, kiker Rajan Sakop.

Na draftu su birali tekla Tristana Virfsa (pogledaj sliku), sejftija Entuana Vinfilda i trkača Kišona Vona.

Naravno usled ovolikih dolazaka bilo je i odlazaka. Tim su napustili end Karl Nasib, hvatač Brešad Periman, defanzivni tekl Bo Alen, raning bek Pejton Barber, desni tekl Demar Dotson, gard Majkl Lidke, kvoterbek Džejmis Vinston.

Plasman:

Jasno je kao dan da je ovaj tim napravljen da bi se napao Superboul, jer kada imate Toma Brejdija u timu samo je to opcija. Brus Arijens je sjajan trener koji zna kako da radi sa zvezdama i kvoterbekovima. Unutar njegovih ekipa je uvek vladala sjajna atmosfera i tako će biti i ove sezone sigurno.
Tampa je oduvek igrala sjajan fudbal, napadački, lep za oko, ali je problem bio kvoterbek i izgubljene lopte. Tom Brejdi je najbolji kvoterbek u istoriji ove igre, čovek koji zna da čuva loptu, pa sad vi samo zamislite koje su granice za ovaj tim.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.bucsnation.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje