Advertisement
MaxBet

Partizan se pred novu sezonu pojačava polako, ali sigurno. Igor Vujačić i Periša Pešukić su predstavljeni na stadionu Partizana. U pitanju su crnogorski fudbaleri, Vujačić je došao iz Zete, a Pešukić iz Budućnosti iz Podgorice.

“Zadužili” su brojeve 2 i 5.

Pešukić igra kao desni bek, a Vujačić igra kao centralni bek, te će crnogorski tandem biti zadužen za zadnju liniju terena u narednoj sezoni.

U saopštenju za javnost, Savo Milošević je izjavio sledeće: “Pre šest godina sam bio deo stručnog štaba Branka Brnovića u reprezentaciji Crne Gore, ja tu državu i taj narod shvatam kao svoj. Ima jedna stvar koja može da ih odvoji od drugih, a to je karakter. Karakter tih momaka je malo čvršći, jači, a to je jedna od najbitnijih stavki u savremenom fudbalu. Pritisak se lakše nosi sa jačim karakterom, zato i verujem da smo uradili pravu stvar sa njima dvojicom.

Takođe, predstavljen je i štoper, Dominik Dinga, koji je iz ruskog Urala stigao u Beograd.

Nosiće broj 67 na leđima.

U saopštenju za javnost, Dinga je bio koncizan: “Daću sve od sebe da opravdam očekivanja i trenera i Partizana. Nisam imao dilemu kad je Partizan zvao. Partizan je velik klub. Razgovarao sam i sa Balažicem i rekao mi je da ima mnogo pritiska, da je ovo velik klub i da bi svaki igrač poželeo da igra u Partizanu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.