subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pregled 3.kola u Severnoameričkoj zoni kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.godine

U severnoameričkoj CONCACAF zoni kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiju 2018-te godine, odigrano je treće kolo posledje faze kvalifikacija, Meksiko i USA su opravdali uloge favorita, dok je selekcija Trinidada i Tobaga priredila mini izneđanje savladavši Panamu na svom stadionu, minimalnim rezultatom.


TRINIDAD & TOBAGO vs PANAMA 1:0 (1:0) 

Kladionice su pred početak meča ulogu favorita davali gostima, ali je domaćin pokazao više i odneo zasluženo tri boda sa ovog meča, tokom celog meča domaćin je bio konkretniji i više napadao, uputili su 7 šuteva u okvir gola, a jedan od njih je u 37. minutu uputio Molino i on je bio neodbranjiv za golmana selekcije Paname, tim pogodkom je i postavljen konačan rezultat.

https://www.youtube.com/watch?v=CPov-mgffHc


MEXICO – COSTA RICA 2:0 (2:0)

Jedan od najvećih favorita ove grupe kvalifikacija, selekcija Meksika, opravdala je ulogu favorita i na svom terenu slavila protiv selekcije Kosta Rike, pitanje pobednika rešeno je već u prvih 45.minuta, najpre je u 7. minutu gol postigao Chicarito na asistenciju Carlosa Vele, da bi konačan rezultat postigao Araujo u 45. minutu iskoristivši još jedno dodavanje Carlosa Vele.

https://www.youtube.com/watch?v=usOelG3BL_0


USA vs HONDURAS 6:0 (3:0)

Sjajnu partiju pružila je selekcija Sjedinjenih Američkih Država, ubedljivo savladavši Honduras koji je tokom celog meča bio u podređenom položaju, najbolji u timu domaćina bili su Dempsey trostruki strelac, kao i Pušilić koji je zabeležio gol i dve asistencije, uz njih golove su postigli i Lleget i Bradley.

https://www.youtube.com/watch?v=VZzGD3OaCvs


Posle tri odigrana kola, stanje na tabeli je takvo da je selekcija Meksika prva sa 7 osvojenih bodova, Kosta Rika je druga sa šest, treća je Panama sa 4, USA ima 3 boda, koliko ima i Trinidad i Tobago na petom mestu, kao i Honduras na poslednjem šestom mestu.

Sledeća runda kvalifikacija igra se 28. marta , a sastaju se Honduras -Kosta Rika, Trinidad i Tobago- Meksiko i Panama – USA.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje