četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pregled utakmica 1/4 finala kupa Rusije

U utorak, 28. februara, i sredu, 1. marta, odigrane su sve četiri utakmice 1/4 finala nacionalnog kupa Rusije, a u ovom članku napravićemo pregled svega što se izdešavalo u prethodna dva dana.

Stanje je takvo da su u polufinale kupa prošli: Ural, Rubin, Ufa i Lokomotiva.


(28.02.2017.) 17:30 Ural – Krasnodar – 3:3 (4:3 nakon penala)

Poslednjeg dana februara bili smo svedoci jednog od najvećih preokreta u istoriji ruskog kupa. Nakon zaostatka od čak 3 gola i to već u 33. minutu Ural je pogotcima Iljina i sjajnog Bikfalvija uspeo da izbori produžetke i tek nakon penala prođe u istorijsko polufinale. 

https://www.youtube.com/watch?v=c2godzG5HEk

(01.03.2017.) 13:00 Rubin – Sibir – 1:0

Iako je Sibir bio snažan protivnik koji je tokom velikog dela utakmice igrao čvrstu i prilično defanzivnu igru, Rubin je tek pred kraj, u 88. minutu pogotkom Žonatasa, uspeo da dođe do dugo iščekivanog polufinala.

(01.03.2017.) 15:00 Ufa – Anži – 1:0

Po svemu prikazanom, ovaj duel je bio je najnezanjimljiviji za gledanje. Dve ekipe koje su po rečima trenera “dosta menjale svoj stil igre“ zajedno su upitile samo 10 šuteva ka golu protivnika, a od toga samo 2 u okvir (oba od strane Ufe). Minimalna pobeda Ufe predstavlja dovoljnu sliku utakmice.

(01.03.2017.) 17:30 Lokomotiva – Tosno – 1:0

Poslednji susret 1/4 finala kupa predstavljao je duel ekipe koja je podbacila u Premijer Ligi i ekipe koja blista u FNL (drugoj ligi). Iako je Tosno bio bolji rival tokom cele utakmice, fraza da nekada bolji i ne pobeđuje sada je dokazana. Lokomotiva je do pobede došla pogotkom Mirančuka, što je sasvim dovoljan znak treneru Seminu da 21-godišnjeg vezistu ne treba da pušta iz kluba.

https://www.youtube.com/watch?v=2Ztcagdno1Q

Sve u svemu, videli smo nekoliko prelepih golova, ali s’ obzirom  na rezultate ne možemo biti zadovoljni. Ostaje nam jedino da sačekamo polufinalne utakmice i da se nadamo da će one biti mnogo efikasnije i mnogo lepše za gledanje.

U polufinalu kupa sastaće se Lokomotiva i Ufa, odnosno, Ural i Rubin.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje