petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Prekinut meč zbog upada navijača na teren!

Prijateljska utakmica između selekcija Obale Slonovače i Senegala, koja se igrala u ponedeljak, na stadionu Stade Sebastien Charlety u Parizu, prekinuta je u 88.minutu zbog upada desetak navijača, koji su napali igrača Senegala, Lamina Gassamu i pokušali da ga obore na travu.

Pokušaj navijača da obori Lamina Gassamu!

Sudija Tony Chapron je odlučio da ne postoje bezbedonosni uslovi da se meč nastavi pa je poslao igrače obe ekipe u svlačionicu. U tom trenutku rezultat je bio 1:1, a pogodke su postigli, Sadio Mane iz jedanaesterca za Senegal, dok je samo nekoliko minuta kasnije izjedančio napadač Obale Slonovače, Cyriac Gohi Bi. Ovo inače nije prvi prekid meča kada se sastaju ove selekcije, prethodni se desio 2012-te godine.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

2 Komentari

  1. Zapratite??? To mi je tako neadekvatna rec od koje mi se vise gadi i da je spomenem. Promenite to „zapratite“ ima toliko drugih reci koje znace, tzv jednostavno „prati“. Pozdrav

    • Poštovani, prevod od engleske reči „(to) follow“ upravo znači zapratiti. Te smo stoga shodno našli da upotrebimo izraz koji je opšteprihvaćen u sprskom jeziku.
      Pozdrav

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje