petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Prelazi, golovi u 90.minutu, da li je sve to slučajnost!?

Od 19 časova se u okviru Regionalne Austrijske lige Centar, igra duel između ekpa Allerheiligen i AC Wolfsberger (Am), u pitanju je 16.kolo.

Allerheiligen se nalazi na 9.mestu sa skorom 6-3-6 i gol razlikom 30:28.  Na domaćem terenu imaju skor 3-1-3 i gol razliku 15:10.

Wolfsberger Am se nalazi na 13. mestu i imaju skor 5-2-8 i gol razliku 22:32. Na gostovanjima imaju skor 2-1-4 i gol razliku 8:15.

Ono što je najinteresantnije za mečeve ovih rivala jeste to da su u poslednje dve sezone, svake oba tima odnosila po jednu pobedu, što liči na sistem ,,tri za tri“. Prošle sezone u oba meča su slavili timovi koji su bili domaćini, pre toga u sezoni pobede su nosili gosti. Prvi meč prošle sezone dobila je ekipa Allerheilingen golom u nadoknadi meča, da bi potom na terenu Wolfsbergera, gost vodio na poluvremenu, da bi potom slavio domaćin na kraju meč. U prvom duelu ove sezone slavila je ekipa Allerheilingena 0:2.

Danas kladionice smatraju domaćina velikim favoritom, što po stanju forme i tabeli oni i jesu, ali ako se nastavi ,,trend“ neizmeničnih pobeda, danas bi mogli da naplatimo pobedu gosta i kvotu od čak 5,80, koliko iznosi u kladionici Max bet!

Povezani članci

4 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje