petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga: Izostanci i novosti za 24. kolo

Novo kolo engleske Premijer Lige startuje u subotu, od 13:30h, a već u tom terminu očekuje nas derbi kola. Sastaju se ekipe Čelzija i Arsenala, a ispod se nalazi spisak fudbalera koji neće biti na raspolaganju svojim timovima u ovom kolu.

Vezni fudbaler Arsenala, Aron Remzi, doživeo je povredu lista, i biće odsutan 3 nedelje. Za Olivijea Žirua i Aleks Okslejd-Čemberlena, odluke da li će zaigrati na ovom meču, biće donete pred samu utakmicu, međutim, Venger veruje da će oba fudbalera biti u konkurenciji za tim. Džaka i dalje služi suspenziju zbog crvenog kartona.
Sa druge strane, Antonio Konte će imati sve fudbalere na raspolaganju.

Od 16h na programu je 6 utakmica, a u jednoj od njih sastaće se Hal i Liverpul.
Novo pojačanje „Tigrova“, Lazar Marković, neće moći da nastupi protiv kluba čiji je zvanično član (u Halu je na pozajmici iz Liverpula). Kamil Grosicki bi se mogao naći u startnih 11, a Diumersi Mbokani se vratio sa Kupa afričkih nacija.
Za goste, u startnu postavu se po svemu sudeći vraća Sadio Mane, koji se nedavno vratio iz Afrike. Dodatnih izostanaka u timu čiji je menadžer Jirgen Klop nema.

Stiven Defur, zbog povrede zadnje lože neće moći da pomogne svojoj ekipi (Barnliju) na gostovanju u Votfordu. Menadžer Šon Dajš potvrdio je da će se nova pojačanja Ešli Vestvud i Robi Brejdi naći u konkurenciji za tim.
U domaćem sastavu vratiće se jedan od ključnih fudbalera u ovoj sezoni, Hose Holebas, nakon što je odslužio 2 utakmice suspenzije zbog kartona. Odsutni su golman Pantilimon i od ranije Roberto Pereira.

Lista fudbalera koji neće biti na raspolaganju Semu Alardajsu je poprilično velika. Samo neki od igrača koji su nedostupni su: Mandanda (koleno), Šlup (zadnja loža), Luka Milivojević (čeka vizu), Soare, Vikam… Očekuje se da novo pojačanje „Orlova“, Mamadu Sako, bude na klupi.
Dejvid Mojes moći će da računa na nova pojačanja, Darena Gibsona i Brajana Ovieda. Pienar je pod znakom pitanja, a odsutni su: Đilobođi (suspenzija), Aničebe (koleno), Kazri, Kirhof, Votmor, Pikford

Everton će na svom terenu dočekati Bornmut, u čijem timu neće biti dvojice vrlo bitnih fudbalera, Kaluma Vilsona koji propušta ostatak sezone, i Čarli Danielsa (problemi sa kolenom).
Za Everton se vraća Idrisa Gaj, a ostaju odsutni Janik Bolasi i Muhamed Bešić.

Stouk gostuje Vest Bromu, a Mark Hjuz će na toj utakmici biti bez Đerdana Šaćirija i Glena Džonsona. Vilfrid Boni i Mame Biram Diuf stigli su iz Afrike, i naći će se u konkurenciji za tim.
Sa druge strane, Džoni Evans (povreda lista) propušta ovaj meč.

U nedelju se igraju 2 utakmice, a u prvoj se sastaju Mančester Siti i Svonsi.
Za goste će najverovatnije nastupiti Lusiano Narsing, dok je Džeferson Montero i dalje odsutan zbog povrede zadnje lože, a novo pojačanje „Labudova“, Džordan Aju, je i dalje na Afričkom kupu nacija.
Pep Gvardiola će imati na raspolaganju veliki broj fudbalera, pa možemo očekivati i neke rotacije u startnih 11.

Kolo zatvaraju Lester i Mančester Junajted.
Štoper gostujućeg tima, Fil Džouns, neće putovati na ovo gostovanje zbog povrede stopala.
Klaudio Ranijeri neće imati na raspolaganju napadača Islama Slimanija, kojeg muči povreda prepone.

To bi bilo to, samo obratite pažnju da svi mečevi počinju sat vremena kasnije nego što je prikazano na slici.

Prethodna vest
Sledeća vest

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje