sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga: Najava utakmica 31. kola (subota)

U subotu popodne na programu su samo 4 meča 31. kola engleske Premijer Lige, s’ obzirom da je veliki broj susreta koji je rezervisan za ovaj vikend odgođen zbog FA Kupa. Današnji program ne odlikuje se fantastičnim susretima, s’ obzirom da je reč uglavnom o ekipama sa dna tabele.

Predstojeći mečevi svakako da će imati veliki značaj za ekipe kao što su Kristal Palas, Stouk i VBA, s’ obzirom da upravo ovaj trio greje samo dno tabele i glavni su kandidati za relegaciju u niži rang. Pored toga, ekipa Liverpula jednostavno ne bi trebala da na svom terenu ima problema sa Votfordom, koji je siguran na sredini tabele.



Bornmut se nekako uspeo izvući sa dna tabele i za sad su sigurni na sredini tabele, iako imaju 6 bodova više od Kristal Palasa. Sve u svemu, do kraja sezone imaju ne tako težak raspored (isključujući Liverpul i Mančester Junajted), te je opstanak i više nego realan scenario uprkos ne tako atraktivnoj igri “Trešnji“. Vest Bromvič Albion je u poslednjih nekoliko meseci beležio katastrofalne rezultate i sa visoke sredine tabele uspeli su da se spuste na samo začelje. Sa nizom od 7 poraza u svim takmičenjima zaista je teško očekivati da “Vrećice“ izbore opstanak u eliti ove sezone. Nalaze se ubedljivo na poslednjoj poziciji sa 7 bodova manje od Stouka i Kristal Palasa, ali već sada bi trebali da pruže ogromnu borbu protiv ekipa koje su na papiru sličnog kvaliteta kao i oni. Mišljenja smo da VBA na ovom meču mora da pokaže zube, a verovatno neće imati bolju priliku za to nego protiv Bornmuta koji je pre nekoliko meseci bio u njihovoj situaciji.

Predlog: PX2 @1,50 (remi ili vođstvo gostiju na poluvremenu)


Hadersfild je od početka sezone pretrpeo veliku promenu. Iako su jedno vreme bili prvoplasirana ekipa, a zatim i na drugom mestu određeni vremenski period, trenutno se nalaze na donjoj polovini tabele sa 4 boda više od današnjeg rivala koji je ispod crte. “Terijeri“ beleže veoma promenjive rezultate  i to bi moglo da im predstavlja problem s’ obzirom da će se do kraja sezone sastati sa Čelsijem, Mančester Sitijem, Evertonom i Arsenalom. Kristal Palas još uvek pokušava da izađe iz te crvene zone, ali dosta neubedljivo. Na poslednjih 7 mečeva uzeli su samo 2 boda i to protiv Vest Hema i Njukasla što i nije nešto čime bi mogli da se ponose. Sve u svemu, u derbiju začelja tabele po našem mišljenju ne bi trebalo da bude lepog fudbala s’ obzirom da ni Hadersfild ni Kristal Palas ne igraju na normalnom nivou.

Predlog: 0-2 @1,60 (od 0 do 2 golova na utakmici)


Ekipa Stouka u odnosu na prethodnih nekoliko sezona sada igra katastrofalno i trenutno se nalaze na predposlednjoj poziciji sa ne tako mnogo nade oko opstanka s’ obzirom da iz kola u kolo pokazuju da nisu više u rangu Premijer Lige. U prošlom kolu pretrpeli su poraz od Mančester Sitija i to na svom terenu, a iako je to bilo očekivano treba istaći da “Građanima“ bodovi nisu potrebni i da sigurno “Grnčari“ imaju više motivacije od njih. Everton se popravio u poslednjih nekoliko meseci i sada su se približili gornjem domu na tabeli. Iako nemaju šanse za plasman u evropska takmičenja itekako će za ekipu psihički značiti da se nađu odmah ispod crte. S’ obzirom da će domaća ekipa biti bez lidera ekipe Đerdana Šaćirija, a gosti bez dva važna igrača Sigurdsona i Vilijamsa koji dosta pomažu u organizaciji igre, mišljenja smo da meč neće biti ispunjen lepim fudbalom.

Predlog: 0-2 @1,70 (od 0 do 2 gola na utakmici)


Liverpul se na 8 kola pre kraja oprostio od trofeja Premijer Lige, ali ne i od plasmana u Ligu Šampiona i 2. pozicije. Naime, za drugoplasiranim Mančester Junajtedom zaostaju 5 bodova, a za trećeplasiranim Totenhemom tek 1. Za tim sa “Enfilda“ do kraja sezone svaki bod će imati značaj, a s’ obzirom da će se sastajati uglavnom sa ekipama iz donjeg dela tabele svakako da će ići na pobedu svako kolo. Votford je ekipa sa drugom najlošijom odbranom u ligi i sigurno da bi mogli da budu lak plen za ofanzivnu ekipu Liverpula. “Stršljenovi“ su sigurni na sredini tabele te neke prevelike motivacije verovatno da nemaju, a danas će im ogroman problem biti i činjenica da je lista povređenih igrača veoma duga i da će nastupiti bez par standardnih igrača.

Predlog: 1&3+ @1,50 (pobeda domaćina uz bar 3 gola na meču)



To bi bilo to što se tiče ove najave, nadamo se da ste uživali i da Vam je ovo bilo dovoljno da se odlučite koje tipove da stavite na svoj tiket.

Svi tipovi i kvote preuzete su iz kladionice Maxbet!

Predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika koji je na garantuje za njihovu prolaznost. Svaki predlog igrate na sopstvenu odgovornost, a ukoliko ispratite želimo Vam svu sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje