utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga: Najava utakmica 32. kola (subota)

Nakon reprezentativne pauze i aktivnosti u engleskoj Premijer Ligi počinju da se normalizuju, te nas već ove subote očekuje čak 8 mečeva. U okviru ovog 32. kola nećemo imati priliku da gledamo mnogo atraktivnih mečeva, ali svakako da će određeni broj njih biti zanimljiv zbog borbe oko bodova.

Tako će na primer sve ekipe sa donje polovine tabele, izuzev Stouka, voditi borbu za bodove i samim tim za opstanak, što bi trebalo da donese određene kalkulacije, ali verovatno i dosta tenzije i nervoze na terenu.



U prvom premijerligaškom meču ovog vikenda ekipa Kristal Palasa pokušaće da eventualnim iznenađenjem na svom terenu dođe do dragocenih bodova protiv giganta engleskog fudbala. Koliko god to zvučalo nemoguće bodovi su imperativ s’ obzirom da se nalaze iznad crte sa tek 2 boda više od “pocrvenelog“ Sautemptona. Sve u svemu, u tom imperativu gosti svakako da mogu kazniti svog protivnika posebno zbog činjenice da će domaćinu faliti veliki broj standardnih igrača i to u svim redovima. Liverpulu će pobeda na ovom meču biti itekako potrebna u borbi za tom 2. pozicijom, pošto od Junajteda imaju 2 boda manje, ali i 1 meč više. Sve u svemu, njih danas ne muče povrede, te očekujemo jednu rutinsku pobedu i kažnjavanje eventualne otvorene igre domaćina.

Predlog: 2 @1,55 (pobeda gostiju)


Brajton će od 16 časova ugostiti nekadašnjeg prvaka u meču na kojem nemaju imperativ bodova, iako bi ih niz kikseva naravno koštao plasmana. Od ekipe koja je na vrhu zone ispadanja imaju 6 bodova više, te stvari nisu kritične. Od njih se pre svega na ovom susretu očekuje da budu čvrsti i da igraju zatvorenije, zbog čega mislimo da ni meč neće biti previše atraktivan. Lester ima minimalne šanse da se domogne plasmana u Ligu Evrope, s’ obzirom da imaju 8 bodova manje od Arsenala koji u ovako kritičnim situacijama obično krene da pobeđuje. Sve u svemu, oni su na sredini tabele sigurni. Zbog nešto mirnije situacije kod ove dve ekipe ne očekujemo veliko nadmetanje, pre svega mislimo da će domaćin maksimalno zatvoriti utakmicu i da će broj golova biti shodan tome.

Predlog: 0-2 @1,65 (2 ili manje golova na utakmici)


Mančester Junajted na ovom meču ima samo jedan zadatak, a to je trijumf. Ekipi sa “Old Traforda“ samo maksimalan broj bodova može da pomogne u trci za 2. pozicijom, koje je imperativ za Murinja nakon ispadanja iz LE i gubitka titule od gradskog rivala. Sve u svemu, Svonsi, koji im je redovna mušterija, morao bi da padne i na današnjem meču – domaći teren, navijači, forma, sve ide u njihovu korist. Sa druge strane, Svonsi će po svemu sudeći opstati u PL ove sezone jer su praktično male šanse da Sautempton, Stouk i VBA naprave neko čudo. Očekujemo laganiji ritam, bez srljanja na gol protivnika, zbog čega goleada nije realan ishod. Mišljenja smo da ćemo ponovo videti rutinsku pobedu Murinjovog tima, ali sa malim brojem golova.

Predlog: 1&2-5 @1,65 (pobeda domaćina uz 2 do 5 golova na utakmici)


Obe ekipe nalaze se manje-više sigurne na sredini tabele, razlika je samo 1 bod, te se očekuje i približno ujednačen meč. Njukasl je u prošlom kolu uspeo da savlada Sautempton tako da su sada u nizu od 6 mečeva bez poraza na svom terenu što bi moglo da se odrazi i na ovaj meč. Hadersfild pak igra dosta promenjivo pa su zaista teški za prognoziranje. Proglašeni su za ubedljivog autsajdera ove subote, što po našem mišljenju i nije realno. Mi očekujemo utakmicu sa minimalnim brojem golova, situacija nije takva da ekipe vape za bodovima, a čvrsta igra jeste najrealnija u ovom trenutku.

Predlog: 0-2 @1,70 (2 ili manje golova na utakmici)


Votford se nalazi na praktično sigurnoj 11. poziciji bez nade za evropskim takmičenjima, ali i bez straha od ispadanja. Sve u svemu, ostvarili su nekoliko dobrih izdanja u poslednjih par meseci, kao što su pre svega pobeda nad Čelsijem i Evertonom, sada im na megdan izlaze “Trešnjice“ koje takođe umeju neretko da prirede senzaciju. Bornmut se nalazi sa istim brojem bodova na jednoj poziciji više, te bi ovaj meč mogao da bude veoma neinteresantan zbog ne tako velike važnosti i potrebe bodova. Reč je pre svega o dve ekipe koje su kvalitetski slične, ali zbog odličnih igara kod kuće malu prednost dajemo ekipi Votforda.

Predlo: 1X @1,45 (pobeda domaćina ili remi)


Ekipu VBA muče ogromni finansijski problemi, para za isplatu zarada igračima praktično da nema, a sve je to dovelo do samog dna tabele bez ikakve nade za opstankom u Premijer Ligi. Ceo klub se pomirio sa činjenicom da će sledeće sezone nastupati u Čempionšipu, kako zbog činjenice da su vezali čak 8 poraza, tako i zbog toga što su zakucani za dno tabele. Barnli se sa samo 5 bodova manje nalazi ispod Arsenala, ali itekako su male šanse da uspeju da dođu do LE. Sve u svem, ne očekujemo da će se tako lako predati, jer su pre svega kvalitetna i čvrsta ekipa koja je ove sezone već pravila iznenađenja protiv jakih ekipa.

Predlog: X2 @1,50 (remi ili pobeda gostiju)


Vest Hem igra katastrofalno ove sezone pa se očekivano bore za opstanak. Ovakva ekipa sa ovakvim igračima jednostavno ne sme sebi da dozvoli “luksuz“ pa padne u 2. ligu te mislimo da će do kraja sezone igrati sa 200% svojih mogućnosti. Sa druge strane, Sautempton je skoro promenio trenera i vidi se određeni napredak u igri, ali ništa značajno što bi moglo da presudi u borbi za opstanak. Trenutno su na vrhu crvene zone, a imaju 2 boda manje od Vest Hema. Borba na ovom meču svakako bi trebala da se očekuje, bodovi su veoma važni, a u takvim naletima vredi pokušati sa tipovima na golove.

Predlog: P/K X @1,70 (remi na poluvremenu ili kraju utakmice)


Everton se oprostio sa Ligom Evrope, a sezonu će sigurno završiti na sredini. “Karamele“ više ne izgledaju dominantno kako su izgledali prošle sezone, te mislimo da na ovom meču nemaju velike šanse za osvajanje bodova iako je njihov protivnik već osvojio PL. Mančester Siti i pored te činjenice nastavlja da dominira i izvlači bodove iz svakog susreta. Vezali su čak 7 utakmica bez poraza u ligi (gde su upisali 6 pobeda), te se očekuje da povoljnim rezultatom završe i meč na “Gudison Parku“. Danas će verovatno nastupiti bez prvog strelca Serhija Aguera, ali ne sumnjamo u novi trijumf “Građana“.

Predlog: 2&2-5 @1,75 (pobeda gostiju uz 2 do 5 golova na utakmici)



To bi bilo to što se tiče ove najave, nadamo se da ste uživali i da Vam je ovo bilo dovoljno da se odlučite koje tipove da stavite na svoj tiket.

Svi tipovi i kvote preuzete su iz kladionice Maxbet!

Predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika koji je na garantuje za njihovu prolaznost. Svaki predlog igrate na sopstvenu odgovornost, a ukoliko ispratite želimo Vam svu sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje