petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Krila Sovjetov – Orenburg (najava i prognoza)

Prolećni deo sezone u ruskoj Premijer Ligi započeće utakmicom u kojoj će se, od 16 sati i 30 minuta, sastati Krila Sovjetov i Orenburg. Taj duel će biti odigran u sklopu 20. kola. 

Krila Sovjetov se pred ovo kolo nalazi na pretposlednjoj, 15. poziciji. Do sada su uspeli da ostvare 5 pobeda, 3 remija, ali i čak 11 poraza, zbog čega na svom kontu imaju samo 18 poena. Veliki hendikep za tim Miodraga Božovića predstavljaće odlazak najboljeg igrača i prvog strelca u dosadašnjem toku sezone, Aleksandra Soboleva, koji je, direktno ili kao asistent, bio zaslužan za 13/20 golova, tj. za 65% svih pogodaka njegove ekipe. U redovima “plavo-belih“ više nema pravog napadača koji bi takav teret mogao da preuzme na sebe i veliko je pitanje ko će to na kraju uraditi. S obzirom da je Kannunikov povređen, na mestu centarfora će najverovatnije biti Dejan Radonjić koji je do sada startovao samo dva puta. Borba za opstanak će se tek zahuktati, a jasno je da je tim iz Samare jedan od glavnih favorita za ispadanje u niži rang.

Orenburg se uoči današnje utakmice nalazi na 1 poziciji iznad svog rivala i to sa 1 bodom više, ali treba napomenuti da imaju i 1 meč manje što je velika prednost u ovom trenutku. Na ovaj susret stižu u odličnom raspoloženju jer su poslednju fazu priprema odradili na fantastičan način. Na ukupno 5 odigranih utakmica u ovom mesecu zabeležili su 4 pobede i 1 remi, a pritom su primili samo 1 gol. Deluju dosta bolje u odnosu na jesenji deo sezone, gde su takođe pružali solidne partije, a dosta dobro su se i pojačali u prelaznom roku. Verujemo da će do kraja sezone u potpunosti preokrenuti situaciju i izboriti opstanak koji zaslužuju.

Ovo bi trebalo da bude susret sa malim brojem pogodaka i bez previše rizika dve strane, posebno jer je u pitanju prvi meč nakon zimske pauze. Blagu prednost bismo dali ekipi Orenburga iako nije isključen ni nerešen ishod. Srećno.

Predlog: X2&0-3 (1,80)

Kraj – 1:1


Predlozi nisu sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Fotografija: Youtube/Russian Premier Liga (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje