četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najava utakmica 4. kola i predlozi za klađenje (23. avgust)

Tinkoff Premijer Liga je prva fudbalska liga Rusije i u ovom formatu postoji od 2001. godine. U ligi učestvuje 16 timova koji imaju priliku da se bore za odlazak u Ligu Šampiona, Ligu Evrope, a oni najlošiji i u drugi rang takmičenja, Fudbalsku Nacionalnu Ligu.

Od sezone 2020-21 prva pozicija vodi u grupnu fazu Lige Šampiona, druga u kvalifikacije tog takmičenja, dok treće i četvrto mesto donose ekipama prolaz u kvalifikacije za novonastalu Evropsku Konferencijsku Ligu.


Spartak – Lokomotiva (18:00)

Poslednja utakmica ovog kola biće ujedno i derbi istog. Sa početkom od 18 časova na Otkritje Areni u Moskvi sastaće se veliki rivali Spartak i Lokomotiva.

Spartak je ovu sezonu započeo sa remijem protiv Sočija i pobedom nad Ahmatom, da bi u prošlom kolu remizirali i protiv Ufe, rezultatom 1:1, čime su izabranici Domenika Tedeska seli na 8. mesto sa 5 od mogućih 9 bodova. Iako rezultati nisu na nivou kluba kakav je Spartak, napredak u igri, u odnosu na prošlu sezonu, je apsolutno vidljiv. Stvaraju se šanse, tim je dominantniji u odnosu na protivnika, a malo im fali da uđu u pravu formu. Verujemo da će Domeniko Tedesko izvesti ekipu na pravi put nakon ne tako dobre debitantske sezone, ali će mu ipak trebati vremena. Iako najverovatnije ni na današnjoj utakmici neće predvoditi igrače, njegov asistent Andreas Hinkel je do sada radio odličan posao i u tom smislu ne bi trebalo da imaju problema. Sa druge strane, igrači Lokomotive se polako ali sigurno uklapaju u sistem Marka Nikolića, a od njegovog dolaska imaju samo jedan poraz, i to u Super Kupu od Zenita, dok su u ligi neporaženi na poslednjih 11 utakmica. Dve pobede (nad Rubinom i Krasnodarom) i jedan remi (protiv Urala) na početku nove sezone je odličan učinak, a samo je Zenit uspeo da bude bolji sa maksimalne 3 pobede. Istina je da ne igraju atraktivno, ali uzimaju bodove i to je ono što se računa.

Mišljenje urednika: Ni jedan od ova dva tima ne zna za poraz u prva tri kola i taj niz će pokušati da nastave. Spartak će na svojoj strani imati prednost u vidu domaćeg terena, kao i motivaciju zbog činjenice da ih je u velikoj meri loša sreća delila od mnogo boljeg skora. Pred “Lokosima“ će biti veliki pritisak s obzirom na to da ne znaju za pobedu na poslednjih 5 ligaških utakmica protiv Spartaka jer su pretrpeli 2 poraza i 3 puta odigrali nerešeno. Kako je u pitanju veliko rivalstvo između ova dva kluba ne treba očekivati ništa drugo nego veliku borbu, a nadamo se da atraktivna partija i golovi sa obe strane neće izostati.

Predlog za klađenje – GG (1,90) – 2:1


Navedeni predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika i kao takvi nisu 100% sigurni!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje