petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najava utakmica 5. kola i predlozi za klađenje (25. avgust)

Tinkoff Premijer Liga je prva fudbalska liga Rusije i u ovom formatu postoji od 2001. godine. U ligi učestvuje 16 timova koji imaju priliku da se bore za odlazak u Ligu Šampiona, Ligu Evrope, a oni najlošiji i u drugi rang takmičenja, Fudbalsku Nacionalnu Ligu.

Od sezone 2020-21 prva pozicija vodi u grupnu fazu Lige Šampiona, druga u kvalifikacije tog takmičenja, dok treće i četvrto mesto donose ekipama prolaz u kvalifikacije za novonastalu Evropsku Konferencijsku Ligu.


Arsenal Tula – Himki (19:30)

Nakon dosta lošeg početka sezone i samo jednog osvojenog boda na tri meča, Arsenal je konačno proigrao i zabeležio pobedu protiv moskovskog Dinama, rezultatom 2:0. Odlična partija, što se od njih i očekivalo na domaćem terenu, a taj trijumf im je doneo važna 3 boda koja su ih odlepila sa dna tabele i postavila na 13. poziciju. Situacija se popravlja, priče o smeni trenera polako prestaju, a uz sve to, napadači Lesovoj i Lucenko su u fantastučnoj formi. Ipak kako im već od narednog kola sledi dosta teži raspored i dva vezana gostovanja, protiv Spartaka i Zenita, vremena za opuštanje apsolutno nema i danas moraju da idu na čistu pobedu. Himki, sa druge strane, nije pokazao mnogo od ulaska u elitni rang, a iako su imali odličnih momenata to svakako nije dovoljno da budu konkurentni, čak ni protiv ekipa iz donje polovine tabele. Nakon četiri kola ovaj tim deli poslednje mesto sa Rotorom i ima samo 1 bod jer je do sada ostvario 1 remi i 3 poraza. U prošlom kolu “crno-crveni“ su pretrpeli poraz od Ahmata, a uprkos tome što su u prvih 45 minuta vodili i bili sasvim solidan protivnik, nedostatak kvaliteta i iskustva u eliti se posebno pokazao u drugom poluvremenu nakon što je mladi Poljarus promašio penal. Ekipa je potpuno pala što je Ahmat iskoristio da preokrene rezultat i zabeleži pobedu. Trebalo bi napomenuti i da su levi bek Brajan Idovu (4 meča, 1 asistencija) i napadač Kiril Boženov (4 meča) zaradili crvene kartone na tom meču te danas neće izlaziti na teren.

Mišljenje urednika: Kao što smo rekli, Arsenal je konačno proigrao i ovog utorka će imati odličnu priliku da nastavi niz pobeda, što će zbog veoma teškog rasporeda u narednim kolima biti od velikog značaja. Na svom terenu su dokazano odlični, a ekipa Himkija koja još uvek nije uspela da se prilagodi elitnom rangu takmičenja ne bi trebalo da predstavlja prepreku. Iako pobedu domaćina ne dovodimo u pitanje, naš predlog će ipak biti tip “poluvreme ili kraj 1“. Verovatnoća prolaska je dosta veća, a razlika kvota je zanemarljiva.

Predlog za klađenje – P/K 1 (1,90) – 1:1


Navedeni predlozi predstavljaju lično mišljenje urednika i kao takvi nisu 100% sigurni!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje