petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najave i predlozi za utakmice 5. kola (utorak)

Samo 2 dana po okončanju 4. kola očekuje nas i odigvaranje prve dve utakmice 5. kola ruske Premijer Lige, ali zbog tehničkih problema nismo u mogućnosti da Vam predstavimo najavu za uvodnu utakmicu koja počinje od 10 časova.


 

16:30 Amkar Perm – Ufa

Druga današnja utakmica odigraće se između dve ubedljivo najneefikasnije ekipe tokom prošle sezone, ekipe Amkara i Ufe, a sudeći po svemu i danas nas očekuje monotona i neefikasna utakmica. Kao što je to slučaj kod SKA Habarovska tako je i kod Amkara, jer “crno-crveni“ trenutno nemaju ni jedan bod, ali ni jedan postignut gol (uz 6 primljenih) nakon 4 odigrane utakmice i već se u njihovoj igri nazire ono što bi kasnije moglo da postane ultra-ofanzivan i pre svega i rizičan stil igre, jer im u ovom trenutku samo igra na sve ili ništa može pomoći. Praktično poslednja kap koja je dovela do toga jeste poraz od moskovskog Dinama u poslednjem kolu rezultatom 3:0, iako su po brojkama bili višestruko dominantnija ekipa na terenu, te u narednom periodu verovatno možemo da očekujemo želju za osvetom igrača ekipe iz Perma. Ufa je već nekoliko godina u nazad poznata kao neefikasna i veoma tvrda ekipa, sa veoma kvalitetnim štoperima i veoma kvalitetnim i iskusnim golmanom, ali nešto što se naziralo poslednjih nedelja postalo je realnost na prošloj utakmici protiv Ahmata. Popularni “Građani“ imali su gol zaostatka sve do 80. minuta kada je očekivano počelo opuštanje kod gostjuh igrača, zbog čega je Ufa uspela da u narednih 7 minuta postigne čak 3 pogotka, ali utakmicu privede kraju svojom pobedom sa rezultatom 3:2. Vođeni tom utakmicom očekuje se da igrači Ufe krenu svim silama ka golu Amkara, s’ obzirom da se sad nalaze na 4. poziciji sa samo jednim bodom zaostatka od Ahmata koji se nalazi na poziciji koja kasnije vodi u kvalifikacije za Ligu Šampiona. Svakako danas možemo da očekujemo jednu utakmicu koja će se po svemu razlikovati od prethodnih utakmica Amkara i Ufe, te mislimo da kvota za “0-2“ koja iznosi 1,30 ni malo nije vredna igranja.

Naša prognoza rezultata – 1:1

2+ @1,80 (2 ili više golova na utakmici)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz ruske Premijer Lige, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje