petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najave i predlozi za utakmice 6. kola (subota)

Ruska Premijer Liga stigla je već do 6. kola, a kao što to radimo uvek i ovaj put predstavićemo Vam najave za sve utakmice. Već danas će se odigrati ukupno 3 susreta, a najave i predloge za te utakmice možete pogledati dole.


14:00 Ufa – Rostov

Utakmica koja otvara ovo 6. kolo odigraće se od 14 časova gde će na stadionu “Neftjanik“ u gradu Ufi ekipa Rostova dočekati Ufu.

Ufa se trenutno nalazi na 7. poziciji što je sudeći prema stanju u vrhu tabele i više nego odličan učinak, pošto imaju 9 bodova nakon 5 utakmica, isto kao petoplasirani CSKA i šestoplasirani Ahmat, a samo 1 bod manje od trećeplasiranog Krasnodara i Rostova koji se nalazi na 4. poziciji. Sigurno da ogromna motivacija za nastavak odličnog niza postoji, s’ obzirom da su sada pored Zenita (1.), Lokomotive (2.) i Urala (10.) jedini koji nisu pretrpeli poraz nakon 5 kola pošto su ostvarili 2 pobede i 3 remija. Kao jedna od najdefanzivnijih ekipa sigurno je da će oni pokušati da zatvore ovu utakmicu, ali svakako ako uzmemo u obzir i igru Rostova ovde ne možemo da očekujemo goleadu. Sergej Semak za ovu utakmicu neće moći da računa na štopera Denisa Tumasjana (3 nastupa), koji se povredio na susretu sa Uralom u 3. kolu.

Rostov je na jedvite jade uspeo da se stabiliše u odbrani i da koliko-toliko obezbedi borbu u vrhu tabele, ali svakako činjenica da ni u jednom kolu nisu postigli bar 2 pogotka zabrinjava te očigledno nešto ne štima u napadu i koliko se može primetiti gledajući utakmicemože se reći da se to rešava na neki individualni kvalitet igrača. Sigurno da od “Selmaša“ ne možemo očekivati veliki broj postignutih golova, bar ne u bližoj budućnosti osim ako se sa povrede ne vrati izuzetno važan napadač Buharov ili ako do kraja prelaznog roka ne dovedu veoma čvrstog golgetera koga od pre mesec dana ova ekipa uopšte i nema. Do svega toga osuđeni smo da gledamo “sušne“ utakmice Rostova, a ako uzmemo u obzir da su na 5 utakmica postigli 4 gola samo sa defanzivca na terenu jasno je da tu nešto ne štima. Zbog povrede danas neće nastupiti kao što smo već rekli napadač Aleksandr Buharov (2 nastupa), dok su svi ostali igrači spremni za utakmicu.

Reč je svakako o dve izuzetno defanzivne ekipe i jako su male šanse da na ovoj utakmici možemo da vidimo treći pogodak. Ufi zasigurno odgovara igra preko kontra-napada, dok Rostov, koji nema “pravog“ napadača, takođe mora da čeka grešku protivnika. Sigurno da je klađenje na mali broj golova najbolja opcija, jer kao što smo napisali Ufa može da postigne gol samo ako protivnik kiksa u pojedinim akcijama, dok Rostov mora da igrati pažljivo i na tu minimalnu pobedu. S’ obzirom da je kvota za tip “0-2“ jako mala (1,30) bolju opciju predstavlja dole navedeni predlog.

Naša prognoza – 0:0

1PT0 @2,00 (bez golova u prvom poluvremenu)


16:30 CSKA Moskva – Spartak Moskva

Opširnu najavu ove utakmice možete pogledati OVDE


19:00 Anži Mahačkala – Dinamo Moskva

U završnom terminu od 19 časova na stadionu “Anži Arena“ u Kaspijsku ekipa mahačkalskog Anžija dočekaće prošlosezonskog osvaja Fudbalske Nacionalne Lige, ekipu Dinama iz Moskve.

Anži je i pored prikazanog kvaliteta u prvih nekoliko utakmica upao u krizu rezultata te osim pobede nad glavnim autsajderom šampionata, ekipom Amkara, imaju još 4 poraza, što znači da nakon 5 odigranih utakmica imaju svega 3 boda što ih stavlja na predposlednje mestu (zbog lošije gol razlike od Tosna, SKA i Arsenala). Pre svega, Anži je dosta tvrda ekipa, koja je postigla svega 2 pogotka, ali su od 7 primljenih golova čak 3 primili od fudbalskog giganta CSKA iz Moskve na samom otvaranju sezone. Igru “Orlova“ dosta je teško predvideti, jer su tokom ovog leta promenili ekipu iz korena i igrači se još uvek nepoznaju što za sada pravi ogroman problem i “sigurno“ je da će se igrači u žutim dresovima do kraja sezone boriti za opstanak. Moskovska ekipa stigla je u baš nezgodno vreme pošto trener Anžija danas neće moći da računa na povređene igrače kao što su defanzivni vezista Denis Karasjov (2 nastupa) i ofanzivni vezista Ajaz Gulijev (3 nastupa).

Dinamo još uvek nije pronašao pobedonosnu formu, jer su od početka sezone jedine bodove uspeli su da zarade remijem sa Spartakom (nakon zaostatka od 2 gola) i trijumfom nad najlošijom ekipom prvenstva, Amkarom iz Perma, dok su pak zabeležili 3 poraza i to bez postignutog gola što ih sada stavlja tek na 11. mesto na tabeli. Kao što smo već nekoliko puta pisali Dinamo je ekipa koja je veoma nepredvidiva, a koja može u 10-ak minuta da primi ili postigne 2 gola što je svakako dosta loše za jednog premijerligaša. Sigurno da nakon onakve utakmice sa Rostovom i poraza minimalnim rezultatom opcija da budu ekipa koja će Anžiju dati 2 gola skoro da nije moguća, te su ogromne šanse da će i ova utakmica ostati na minimalnom broju pogodaka.

Verujemo da nas pre svega očekuje egal utakmica koja bi mogla da preraste u pravu borbu što bi naravno donelo veliki broj žutih kartona, pa možda čak i onih crvenih. Svakako da je to najbolja opcija za klađenje, jer se radi o veoma temperamentnim igračima i sa jedne i sa druge strane, koji se pak nisu pokazali na zavidnom nivou te ne treba da očekujemo goledu baš od njih. Ukoliko se odlučite da ispratite naš predlog imajte u vidu da će na utakmici suditi autoritativan arbitar Mihail Vilkov koji je na svom prvom angažmanu ove sezone svirao “svega“ 19 prekršaja i pritom podigao čak 6 žutih i 2 direktna crvena kartona.

Naša prognoza rezultata – 0:0

+3,5 žk @1,50 (4 ili više žutih kartona na utakmici)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz ruske Premijer Lige, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje