sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Premijer Liga (Rusija): Najave i predlozi za utakmice 9. kola (petak)

Nakon dvonedeljne pauze zbog kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo 2018. godine, stvari u ruskoj Premijer Ligi od danas počinju da se vraćaju u normalu, te nas već ovog petka očekuje uvodna utakmica 9. kola prvenstva ove velike evro-azijske države.


16:30 Amkar Perm – CSKA Moskva

Danas od 16 časova i 30 minuta na stadionu “Zvezda“ u Permu ekipa moskovskog CSKA gostovaće možda i najlošijoj ekipi ove sezone, Amkaru iz Perma.

Amkar se još uvek nalazi na poslednjoj, 16. poziciji gde imaju svega 5 bodova nakon 8 odigranih utakmica, a uspeli su da ostvare samo 1 pobedu, 2 remija i čak 5 poraza. Šanse da i nakon ovog kola ostanu na samom dnu tabele dosta su velike ako uzmemo u obzir o kom protivniku je reč, ali svakako da raduje činjenica da su u prošlom kolu ostvarili pobedu i to u gostima protiv veoma nezgodnog domaćina Arsenala iz Tule, što je sigurno podiglo motivaciju u taboru “crno-crvenih“. Jedan od većih problema za predstojeću utakmicu može da im predstavlja to što tokom ove pauze kada su se odigravale kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo oni nisu odigrali niti jedan pripremni duel, ali svakako i to što su tokom tih kvalifikacija za svoje reprezentacije nastupali četvorica igrača Amkara, od čega trojica iz defanzivnog reda, koji su danas pod upitnikom.

CSKA nakon lošijeg starta sezone polako počinje uspon ka vrhu tabele, ali sve to donekle im je poremetio poraz u prošlom kolu od Ahmata iz Groznog, koji je jedini pogodak na utakmici postigao na neregularan način, kada je jedan od vezista za 20-30 centimetara prešao gol liniju i nakon toga asistirao. Sve u svemu, Moskovljani na toj 6. poziciji koju trenutno zauzimaju imaju 4 pobede, 1 remi i 3 poraza, tj. 13 bodova iz 8 utakmica, a zbog činjenice da su sastavljeni pretežno od igrača iz Rusije (koja kao domaćin Mundijala nije učestovala u kvalifikacijama i odigrala je samom pripremnu utakmicu gde su slavili nad moskovskim Dinamom, sa 3:0) ova ekipa imaće prednost u odnosu na Amkar, kome su glavni igrači nosili dres nacionalnog tima u proteklom periodu.  Što se tiče ove kratke pauze, CSKA je to iskoristio na najbolji mogući način, početkom septembra sa skoro standardnim timom uspeli su da savladaju Tosno sa ubedljviih 4:2 i naravno nagoveste ogromnu borbu ove jeseni. Ekipa CSKA takođe će na teren izaći verovatno i u najjačem sastavu.

S’ obzirom da je ovo prva utakmica nakon kraće pauze gde većina igraća i jedne i druge ekipe nije imala velike obaveze svakako treba očekivati dosta tvrdu i monotonu igru tokom svih 90 minuta te naravno minimalan broj pogodaka. Sigurno da na ovom susretu ogromnu prednost ima gostujuća ekipa, koja nije sastavljena od velikog broja stranaca i nije imala toliko izostanaka za nastupanja u reprezentacijama. Odigrali su jednu pripremnu utakmicu i to veoma dobre protiv veoma dobre ekipe i naravno nema sumnje da će do kraja sezone voditi borbu za povratak na vrh tabele ruske Premijer Lige.

Naša prognoza rezultata – 0:1

2&0-3 @1,90 (pobeda gostiju uz 3 ili manje golova na utakmici)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz ruske Premijer Lige, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje