Advertisement
MaxBet

Domaćin se nalazi u naletu i igra veoma važan meč sa ciljem da zauzme što bolji položaj pred finalne okršaje u borbi za titulu. Gost je u donjem delu tabele. Danas će biti hendikepiran ne igranjem 7 igrača među kojima se nalaze i prvi golman, kao i najbolji igrač tima koji je ujedno i prvi strelac i asistent tima. Meč možete najkasnije odigrati do 15 časova.


Najava meča: Danas će se u terminu od 15:15 u okviru Švedske 2. lige u hokeju na ledu sastati ekipe Timre i Vasterviksa. Timra se nalazi na 3. mestu sa 6 boda manje uz meč manje od Modoa, koji je na 2. mestu koje je želja Timre pred start plej ofa pošto donosi protivnika manje u finalnom obračunima za titulu i viši rang. Vasterviks je na 10. mestu na tabeli. Ima prosek golova od tačno 5 po meču.

Izostanci u timu Vasterviksa: Nedostajaće prvi golman S. Ward (16/0) i rezervni golman A. Vay (9/0), odbrambeni igrači Malmstrom 27 meča / 0 golova / 3 asistencije), F. Lindstrom (5/0) i V. Naslund (2/0), kao i napadači Oskarov (koji će danas igrati)  mlađi brat Dan Petersson (9 meča / 0 golova / 2 asistencije), kao i najbolji igrač, strelac i asistent tima V. Ohman (30 meča / 12 golova / 12 asistencija). 

Tradicija: Do sada su se dva tima u NHK Areni sastajala pet puta, a četiri puta je slavio domaćin, a u tri navrata je to učinio uz najmanje šest gola na utakmici:

Međusobni mečevi: TIMRA – VASTERVIKS IK
07.01.20 HA Timra Vasterviks IK 5 : 1
10.01.18 HA Timra Vasterviks IK 7 : 2
13.10.17 HA Timra Vasterviks IK 1 : 0
20.01.17HA Timra Vasterviks IK 1 : 2 (1 : 1)
18.10.16 HA Timra Vasterviks IK 6 : 2

Mišljenje urednika: Na vama je da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip. Kao dobar izbor se nameće sama pobeda domaćina 1 koja u većini kladionica donosi kvotu od @1.40, mada će u toku dana verovatno padati. Na golove nije toliko zahvalno igrati, ali je meč bliži minusu, pa oni hrabriji, koji žele kvotu preko 2 mogu pokušati sa mix igrom 1 i ug-5.5 koja u sportskoj kladionici MaxBet donosi kvotu od @2.35.


Naslovna fotografija preuzeta sa sajta: https://www.nytimes.com

Roman Koksarov/ A. P.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.