petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin je blagi favorit, ali će danas istrčali na teren bez 7 defanzivno orijentisanih igrača

U ovom meču koji možete odigrati do 18 časova će se sastati timovi sličnog kvaliteta, ali se zbog domaćeg terena domaćinu daje uloga blagog favorita. Međutim, kvota je u blagom, ali konstantnom padu na pobedu gosta, a jedan od razloga je i činjenica da domaćin danas neće moći da računa na prvog golmana i po tri važna igrača u odbrani i defanzivnom delu veznog reda.


Danas će se u okviru 25. kola drugog ranga takmičenja u Švajcarskoj u terminu od 18:15 po našem vremenu u meču bez prisustva publike, sastati ekipe Kriens i Lausanne Ouchy.


Kriens se trenutno nalazi na 4 mestu na tabeli sa samo dva boda manje od Vaduza, koji je u zoni razigravanje za prvu ligu, dok je Lausanne Ouchy dva mesta ispod sa 8 bodova manje. Treba napomenuti da dva tima imaju meč manje koji će odigrati danas u odnosu na ostatak lige.


Ako gledamo tradiciju dva tima su se do sada sastala 7 puta – u 3 navrata je slavio Kriens, a po 2 puta je viđan remi ili pobeda Lozane O. Gol razlika je 17:11 u korist Krijensa, a 28 gola na 7 meča ukazuju prosek od čak 4 golova po utakmici. Domaćin je ako gledamo formu vezao 8 meča sa 3 ili više golova, dok je na tri junska meča gosta viđeno u proseku 5 gola po meču.


Za razliku od gostujućeg tima koji neće imati problema sa povredama i suspenzijama igrača, domaćin će se suočiti sa nedostatkom 7 važna igrača među kojima se nalaze – prvi golman tima Osigwe (20 meča / 0 golova), odbrambeni igrači: Dah (16/0), Mijatović (13/1) i Fanger, kao i vezni igrači: Kukeli (19/0), Teixeira (16/1) i Wiget (13/0).


Mišljenje urednika: Domaćin je favorit da upiše trijumf, a tradicija i forma, kao i izostanci koji dominiraju u defanzivi ukazuju da bi mogla da se zatrese mreža oba rivala. Na vama je izbor adekvatnog tipa, a dve igre: 1X i 2+, kao i GG sa kvotama od @1.60 deluju dosta izvesne.

2:2


Slika preuzeta sa sajta: https://www.sportcal.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje