subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava i predlozi (SREDA)

U sredu je na programu jedan duel A lige Australije.

9:45h Western Sydney-Perth Glory

Vestern Sidnej nije počeo baš najbolje novu sezonu i trenutno se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli. U seriji su od 4 utakmice bez pobede, a u ovo kolo ulaze nakon teškog poraza od Brizbejna od 3-0. Upravo je taj težak poraz bio okidač za promene u klubu. Ceh ovakvih loših rezultata platio je trener, tj došlo je do smene trenera pre neki dan. Obično te smene trenera dovedu do takozvane “ šok terapije “ i ekipa počne bolje da igra. Videćemo hoće li to biti slučaj i sa Vonderersima. Baš dosta golova primaju po meču i to im i predstavlja najveći problem ove sezone. Eto u poslednja dva kola su primili čak 6 komada, što je zaista previše. Napad i nije toliko loš,ali jednostavno ne može da nadomesti ogromne greške koje pravi odbrana. Sve u svemu pune ruke posla čekaju novog trenera u pokušaju da pogura ekipu ka plej ofu, jer je to bio cilj na početku sezone. Istina, ima još dosta vremena za to,ali moraju krenuti bolje igrati. Na ovom meču novi trener Rudan neće moći da računa samo na kapitena Risa Vilijamsa.

Nije ni njihov rival Pert počeo nešto prenajbolje ovu novu sezonu. Oni takođe dosta kubure sa formom i trenutno imaju 7 osvojenih bodova iz 6 mečeva. Tačnije samo 1 bod više od svog današnjeg rivala. Ove sezone je došlo do značajnog zaokreta u igri Perta, tačnije filozofiji igre, makar ako je suditi na osnovu početka sezone. Oni su oduvek važili za tim koji igra ekstremno efikasne mečeve, pravi predstavnik otvorenog stila igre, tj na gol više. Ipak, ove sezone su dosta neefikasni. Svega 6 datih i 5 primljenih na 6 mečeva je zaista malo,ali možda je to samo početak sezone, možda se oni tek zahuhtavaju.Kažem to pre svega zbog kvaliteta ofanzivnog dela tima. Ekipa koja ima Endi Kija, Fornarolija i Staridža se ne sme staviti u kategoriju loših napadačkih timova. E sad, što se tiče ovog meča, Glori će biti dosta oslabljen neigranjem čak 5 prvotimaca. Van tima su rezervni golman O’neil,napadači Fornaroli (najbolji strelac), Danijel Staridž, odbrambeni igrač Klisbi i veznjak Oxborow. Dakle, čak 4 igrača koja bi bila u startnoj postavi da su spremni. Pogotovo su oslabljeni u napadu i na ovom meču će sve spasti na Endi Kija koji baš voli da igra protiv Vonderersa i mogao bi biti strelac na ovom meču.

Prognoza: Ovde bi bez obzira na sve trebalo da vidimo makar 3 gola. Verujem da i oslabljeni gosti mogu makar do nekog gola na meču je je odbrana Vonderersa baš loša.

Tip: 3+ @ 1.70 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje