četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (Četvrtak)

U četvrtak je na programu jedan duel A lige Australije.

9:45h Central Coast-Macarthur

Merinersi u ovo kolo ulaze nakon poraza u finalu kupa od Viktorija pre samo par dana. Imali su veliku priliku da osvoje trofej,ali ih je Viktori u samom finišu meča slomio i pobedio. Nisu ni u ligi u nekoj najsjanijoj formi. U poslednja dva kola isto toliko poraza. Oni su poslednju pobedu ostvarili sredinom decembra. Istina, imali su i teške rivale. U poslednja dva kola su igrali protiv Sidneja i Melburn Sitija. Jesu oni izgubili te mečeve,ali su se hrabro borili, pogotovo protiv Sidneja gde su odigrali sjajnu utakmicu,ali su poraženi 3-2. Generalno, odbrana im je i najveći problem ove sezone. Nekako, kao da im koncentracija pada u poslednjih 15 minuta utakmice. U poslednja tri kola, uključujući tu i kup, u poslednjih 15 minuta utakmica su primili čak 5 golova. Zaista mnogo i to pokazuje da imaju veliki problem u tom periodu. Napad je sasvim solidan, daju dosta golova, tu nema nekih problema.

Njihov današnji rival Mekartur je krenuo jako dobro u ovoj novoj sezoni. Pobeđivali su sve redom i onda su odjednom pali u formi. Sada, u ovo kolo ulaze sa serijom od 3 meča bez pobede. U ta tri kola osvojili su samo 1 bod. Zaista malo za tim koji je krenuo tako furiozno. Čini se da ih je baš poremetilo ovo odlaganje utakmica, nekako dok je bilo nekog ritma u igranju utakmica igrali su dobro. Sada kada je sve poremećeno, nikako da se pokrenu. Kod njih, kao i kod Merinersa odbrana je veći problem od napada. Na njihovim mečevima takođe pada mnogo golova, jer dosta daju,ali i dosta primaju golova.U poslednja tri kola su primili čak 8 golova, što najbolje govori o snazi njihove odbrane. S obzirom da igraju protiv kvalitetnog napada, kakav je napad Merinersa, to i nije neki podatak kojim bi mogli da se ponose.

Prognoza: S obzirom da se radi o dva tima koja u poslednje vreme igraju efikasne mečeve, najrealnije je odigrati golove.

Tip: 3+ @ 1.75 rez: 3-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje