sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu su na programu dva duela A lige Australije.

11:05h Melburn Siti-Sidnej

Siti je počeo ovu novu sezonu dosta loše. Ređali su se kiksevi i svi su mislili da nema ništa od, ne odbrane, nego ni od pokušaja odbrane titule. Međutim, od početka 2022. godine Siti je drastično popravio formu.Zaigrali su mnogo bolje i rezultati su došli. Kolo po kolo, pobeda po pobedom. Oni su trenutno u seriji od 10 vezanih mečeva na kojima nisu doživeli poraz. Ta serija im je omogućila da opet dođu na prvom mesto. Sada imaju 5 bodova više,ali i dve utakmice više od drugoplasiranog Westerna i sada opet važe za prvog favorita za osvajanje titule, kako i regularnom delu sezone, tako i one plej of titule. Zaista izgledaju sjajno na terenu, pogotovo napadački deo tima. Imaju ubedljivo najbolji napad u ligi. Na 22 utakmice su postigli 48 golova. Drugi po efikasnosti napad ima postignuta 34 gola. Dakle, imaju čak 14 više postignutih golova. U ovo kolo ulaze nakon 6 postignutih golova protiv Welintgona. Zaista impresivna forma napada. Ipak, da ne bude sve tako sjajno pobrinula se odbrana. Odbrana im je i dallje veliki problem. Veoma su retki mečevi na kojima oni ne primaju golove. Imaju jednu od najgorih odbrana, prosto je neshvatljivo da imaju tako dobar napad i tako poroznu odbranu. Ta odbrana može da im napravi probleme u plej ofu kada se budu igrali mečevi sa svim jakim rivalima. Istina, sada napad uspeva da pokrije greške odbrane,ali vrlo lako može da se dogodi da to ne uspeju da učine. Jednostavno moraju da porade na odbrani.

Sidnej takođe u dosta dobrom raspoloženju dočekuje ovo kolo. U ovo kolo ulaze nakon velike pobede nad gradskim rivalom Vonderersima 3-2. Ta pobeda im ih je dovela na poziciju broj 5,ali sa samo 1 bodom i čak 3 meča više od Welingtona. Sidnej se žestoko bori za mesto u plej ofu. S obzirom da su odigrali najviše mečeva od svih rivala za tu poziju nemaju baš prostora za neki kisk. Zbog toga su im bodovi i na ovom meču preko potrebni. Sidnej je tim koji ima jedan od najiskusnijih sastava u ligi. U napadu imaju pregršt igrača koji su, pa mogu reći, legende ove lige. Prosek godina u napadu im je preko 35 godina i takvi igrači znaju kako se igraju ovakvi derbiji. Odbrana je takođe iskusna, u poslednjih par kola odbrana je bila oslabljena neigranjem reprezentativaca,ali sada su obaveze u reprezentacijama završene i trener Korica može da računa na najjači sastav.

Prognoza: Po formi,ali i kvalitetu tima Siti je favorit. Ipak, ovo je derbi, iskusvo Sidneja nas poziva na oprez pri igranju pobednika meča. Mnogo bolja opcija je igrati na golove. Trebalo bi da vidimo golove na obe strane.

Tip: GG3+ @ 1.98 – 4:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje