subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela A lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivjih mečeva.

9:45h Melbourne Victory-Newcastle Jets

Viktori je sjajno počeo sezonu,ali su u poslednje vreme zapali u krizu. Svega jedna pobeda u poslednjih 5 kola je zaista malo za tim koji želi da se vrati na vrh. Istina, za to vreme su osvojili kup, moguće da je dosta energije otišlo na tu stranu. Ipak, bilo kako bilo, moraće drastično da poprave svoju ligašku formu. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Velingtona pre nekoliko dana. Imali su prilika na tom meču, igrali su zaista dobro,ali par nesrećnih poteza kako na jednoj, tako i na drugoj strani terena su doveli do ovog poraza. Sada imaju priliku da dođu do važne pobede na svom terenu,ali to neće biti nimalo lako. Pre svega moram napomenuti da će ovo za Viktori biti treći meč u samo 7 dana. Veoma je realno i za očekivati da trener Toni Popović promeša karte i odmori neke igrače. Jednostavno to je veoma jak ritam i potreban je igračima odmor. Upravo u toj činjenici i leži šansa za njihove rivale.

Džetsi u ovo kolo ulaze nakon poraza od Sitija na svom terenu od pre par dana 4-2. Na tom meču se videlo sve ono o čemu iz kola u kolo pričamo o njima. Reč je o timu koji ima veoma jak napad, postigli su gol na svakom meču ove sezone. Isto tako, reč je o timu koji ima dosta slabu odbranu, samo na jednom meču nisu primili gol ove sezone. Jednostavno, to je cena ovakvog ofanzivnog stila igre koji je nametnuo trener Papas. Videćemo hoće li im ovakav stil doneti ostvarenje cilja, tj plej of. Trenutno su na pretposlednjem mestu,ali sa čak 3 meča zaostatka u odnosu na ostale ekipe. Verujem da će se ta pozicija na tabeli popraviti kad odigraju sve te mečeve.

Prognoza: Očekujem otvoren meč sa dosta golova. Verujem da Džetsi, iako su autsajderi, mogu makar do gola, pre svega zbog svog stila igre,ali i umora koji je zasigurno prisutan kod igrača Viktorija.

Tip: GG @ 1.58 – 1:2


9:45h Sydney-Western United

Sidnej u ovo kolo ulazi sa trećeg mesta sa samo tri boda zaostatka za prvoplasiranim Vesternom. Sidnej je u veoma dobroj formi. Oni su u prehodna tri kola od maksimalnih 9 osvojili 7 bodova, što ih je i dovelo u vrh tabele. Pobedom na ovom meču preuzeli bi prvo mesto od Vesterna. Reč je o jednom veoma kvalitetnom i pre svega veoma iskusnom timu. Sidnej ima dosta iskusnih igrača pre svega u napadu. Tu su Bobo, Le Fondre, Kaseres, Ninković. Sve su to igrači sa mnogo utakmica u nogama i igrači koji znaju da igraju teške mečeve. U tome leži velika prednost Sidneja. Dakle, napad im je veoma kvalitetan. Odbrana u poslednje vreme ne može da se pohvali preterano dobrom formom,ali treba reći da su bili oslabljeni neigranjem reprezentativaca. Reprezentativne obaveze su gotove i oni se vraćaju u tim, tu pre svega mislim na prvog golmana Radmejna.

Vestern Junajted u ovo kolo ulazi kao lider šampionata,ali sa samo tri boda prednosti u odnosu na svog današnjeg rivala. Vestern igra iz kolo u kolo sve bolje i bolje, a možda će najbolji pokazatelj njihove snage biti ovaj meč. Aloisi je sastavio jedan veoma moćan tim. Odbrana im je najbolja u ligi. Oni su na 10 mečeva premili samo 8 golova. Većina njihovi utakmica ove sezone se završila rezultatom 1-0. Napad im je iz kola u kolo sve bolji i bolji, tu pre svega mislim na našeg Prijovića koji se polako privikava na Australiju i pruža zaista dobre partije. Naime on je u poslednja dva kola bio strelac i svi se nadaju da bi mogao da nastavi u tom ritmu i na ovom meču.

Prognoza: Jedan veoma nezgodan meč za prognozu što se tiče konačnog ishoda. Ne bi trebalo da bude nešto previše golova,ali bi mogli da vidimo makar po jedan na obe strane.

Tip: GG @ 1.70 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje