petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela A lige Australije.

9:45h Macarthur-Adelaide Utd

Mekartur je počeo ovu sezonu jako dobro, pobeđivali su sve redom. U prvih 5 kola 4 pobede i 1 remi i naravno vrh tabele. Ipak, od početka nove godine doživeli su neshvatljivi pad. Od početka 2022. godine nisu pobedili na niti na jednom meču. Nikako da se probude i da počnu ponovo da pobeđuju. Napad im funkcioniše dobro, na 4 meča 7 datih golova,ali je odbrana jako loša. U ta 4 kola primili su čak 11 golova. Na tri od ta četiri meča primali su po 3 komada. Zaista veliki pad u formi odbrane i  upravo im je to glavni krivac za loše rezultate. Poređenja radi u celoj sezoni su primili ukupno 16 golova, a od tih 16 golova 11 su primili u poslednja 4 ligaška meča. Mislim da to dovoljno govori o padu u formi odbrane. Jednostavno ne njihov, nego ni napad ekipa koje su mnogo jače od njih ne bi mogao da izvuče pozitivne ishode sa tako lošom odbranom.

Totalno suprotna forma je prisutna kod Adelejda. Adelejd igra sjajno u 2022. godini. Uspeli su da ostvare po tri pobede i remija uz samo jedan poraz i to je trenutno dovoljno za visoko treće mesto na tabeli. Posebno treba da raduje forma na gostovanjima koja su godinama bila najveći problem za ovaj tim. Oni su u seriji od 5 mečeva bez poraza na gostovanjima ove sezone i po broju bodova na strani su prvi na tabeli. Domaći teren je oduvek bio njihova jača strana,a eto sada su drastično popravili i gostovanja. Reč je o timu koji je totalno promenio filozofiju. Više ne igraju spore dosadne tvrde mečeve na malo golova. Ove sezone igraju poprilično efikasne mečeve. Treći su po efikasnosti mečeva u ligi, što zaista dugo nije bio slučaj. Imaju jedan veoma dobar napad,ali i ne toliko dobru odbranu. Nekako, odbrana je kolateralna šteta te napadačke igre koju forsiraju. U ovo kolo ulaze puni samopouzdanja nakon velike pobede protiv Melburn Sitija i to na gostovanju i to posle preokreta. Sigurno da će dati sve od sebe kako bi i na ovom meču ostvarili povoljan rezultat i popeli se na tabeli.

Prognoza: Ovo bi trebalo da bude efikasan meč. Mislim da bi mogli videti golove na obe strane terena pre svega zbog dobrih napada koji su prisutni u oba tima.

Tip: GG @ 1.65 – 4:1


9:45h Melbourne Victory-Central Coast Marinners

Čini se da je osvajanje kupa donelo mnogo više loših nego dobrih stvari Viktoriju. Od osvajanja kupa oni ne znaju za pobedu. U seriji su od tri meča bez pobede, tri vezana poraza i samo 1 postignut gol. Čini se da je umor i igranje na par dana mečeve kupa dovelo do pada u formi Viktorija. Oni su u 14 dana odigrali čak 5 i sada će im ovo biti 6ti meč. Jednostavno igrači su preumorni i to se vidi na terenu. Kvalitet oni imaju to je nesumnjivo,reč je o timu koji ima dobar napad. Ipak, zbog umora taj napad je prisutan bukvalno na momente u poslednje vreme. Bljesnu, daju gol, stvaraju šanse i onda ih više nema. To se dogodilo na svakom od poslednja tri meča. Što se tiče odbrane, pa nije posebno jaka, prave dosta nesmotrenih grešaka i to ih košta bodova. Nisu oni ni važili za neku previše defanzivnu ekipu,tako da to i ne može da se uzme kao krivac za loše rezultate. Napad je glavni krivac i verujem da je trener radio baš na tom segmentu. Veoma dobra stvar je povratak u tim Brilijantea kao i Marka Rohasa i Krusea. Oni će poprilično da ojačaju napad Viktorija.

Nisu ni Merinersi u nekoj najsjajnijoj formi.Oni nisu ostvarili pobedu od počeka 2022. godine. Izgubili su i finale kupa upravo od današnjeg rivala. Sve to je dovelo do pada na tabeli i sada su u donjem delu tabele. Najveći problem za Merinerse jeste odbrana i isključivo odbrana. Veoma su retki mečevi na kojima oni ne primaju golove. Posebno im je odbrana ranjiva u poslednjih pola sata mečeva. Upravo u tom periodu primaju dosta golova i gube bodove. Najbolji primer za to je finale kupa sa Viktorijem,kao i meč prošlog kola protiv Perta gde su vodili do nadoknade vremena kada je Pert izjednačio. Nikako da reše te padove u koncetraciji kod odbrane koji su poprično očiti i prave im ogromne probleme. Napad im i nije toliko loš,ali džabe kad odbrana sve to pokvari.

Prognoza: Duel dva tima koja su u lošoj formi je veoma težak za prognozu pobednika. Najbolje je odigrati golove, neće ih biti nešto previše,ali bi mogli videti makar po jedan na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.58 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje