četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 3 duela A lige.

5:05h Western United-Newcastle Jets

Vestern Junajted u ovo kolo ulazi sa prvog mesta na tabeli, tj sa deobe prvog mesta jer imaju isti broj bodova kao Melburn Siti, s tim što Vestern ima dva meča manje. Zaista igraju sjajnu sezonu. U seriji su od 7 mečeva bez poraza. Odlikuje ih jedna veoma čvrsta odbrana, primili su samo 11 golova na 14 mečeva što je sjajno. Napad im iz kola u kolo deluje sve opasnije i ubojitije. Glavne uzdanice u napadu su Italijan Dijamanti koji je glavni motor tima i naš Aleksandar Prijović koji iz kola u kolo igra sve bolje i što je još bitnije postiže golove. Na domaćem terenu su posebno jaki i u seriji su od 5 vezanih pobeda. Junajtedove utakmice ove sezone su veoma tvrde, oni su ove sezone pobedili na 9 mečeva, a 7 od tih 9 je završeno rezultatom 1-0. Moram reći u poslednje vreme postižu više golova tako da nema toliko 1-0 rezultata. Dakle, reč je o čvrstoj, dobroj ekipi koja je ove sezone jedan od glavnih favorita za osvajanje titule.

Džetsi sa druge strane nastavljaju da igraju toplo-hladno. Taman kad naprave dobar rezultat usledi jedan kiks. U ovo kolo ulaze nakon remija sa Mekarturom 2-2. Njihov najveći problem ove godine jeste odbrana. Jednostavno primaju previše golova. U dosadašnjem delu sezone su primili 21 gol na 12 mečeva. Samo je Siti primio više (23), ali na 14 mečeva. Dakle, imaju ubedljivo najgoru odbranu u ligi. Napad im je sasvim korektan, čak šta više u gornjem su delu tabele po efikasnosti,ali jednostavno odbrana dopušta previše golova. Ove sezone su primili makar po gol na 10 od 12 utakmica. Zaista loš podatak. Ukoliko žele do plej ofa moraće da poprave taj segment igre i to poprilično. Videćemo kako će se snaći sa jakim napadom kakav je Junajtedov.

Prognoza: Domaćin je favorit na ovoj utakmici i verujem da će pokušati to da opravdaju napadima od samog starta kako bi došli do neke prednosti. Verujem da će ići na makar 2 gola pre svega zbog loše odbrane gostiju,ali i suludo bi bilo čuvati 1-0, jer napad Jetsa nije uopšte loš. Očekujem dakle da domaćin da 2 ili više golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.80 rez: 2-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje