utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije,najava,predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju su na programu dva duela, a mi smo za vas spremili najavu jednog.

9:05h Perth Glory-Adelaide United

Pert u ovo kolo ulazi sa pretposlednjeg mesta na tabeli. Istina oni su i odigrali najmanje utakmica u ovo sezoni. Zbog tog velikog odlaganja sada imaju nešto zgusnutiji raspored kako bi to nadoknadili. U ovo kolo ulaze nakon serije od tri meča bez pobede. Nakon dva poraza odigrali su nerešeno u prošlom kolu protiv branioca titule Sitija. Upravo taj meč protiv Sitija može da ohrabri navijače Perta jer su delovali zaista dobro na terenu. Odigrali su sjajan meč,vodili u dobrom delu meča,ali je Siti izvukao bod. Ukoliko nastave u tom ritmu da igraju svakako da bolji dani dolaze. Igra Perta se mahom zasniva na kontranapadima,vole da prepuste loptu protivniku,što može da bude dobro rešenje za ovaj meč jer je Adelejd ekipa koja voli da ima loptu u svojim nogama. Pert ima zaista dobar napad i samo je pitanje trenutka kada će da prorade. Fornaroli,Staridž,Ficdžereld i oporavljeni Endi Kijo su svakako veoma opasni ofanzivni igrači koji mogu da naprave problem svakoj ekipi.

Adelejd u ovo kolo ulazi nakon osvajanja sva tri boda protiv Merinersa i to golom 16to godišnjeg Irankunde u 90+5tom minutu. Bio je Adelejd bolji rival,pogotovo u prvom poluvremenu,ali nisu iskoristili svoje šanse. Potom je usledio pad i umalo ih je to koštalo 3 boda. Generalno to im se događa tokom cele sezone. Nemaju neku konstantnost,što u seriji dobrih rezultata,što u samim utakmicama gde jednostavno padnu i nestanu na terenu što protivnici koriste. Imaju dobar napad,stvaraju dosta šansi,ali im realizacija istih nije na baš najboljem nivou. Morali bi to popraviti. Odbrana i nije toliko dobra,primaju dosta golova,ali tu je mahom i stil igre problematičan gde vole svi da idu napred. Biće problema sa takvim stilom igre s obzirom na gore opisanu igru Perta.

Prognoza: Zaista je teško prognozirati pobednika na ovom meču,nekako je najbolja opcija igrati na golove kojih bi trebalo da bude na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.65 rez: 1-2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje