sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije,najava,predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju su na programu dva duela A lige Australije.

7:45h Central Coast Mariners-Perth Glory

Merinersi ne dočekuju ovo kolo u baš najboljem raspoloženju. U poslednja tri kola osvojili su svega jedan bod i to u prošlom kolu kada su remizirali sa Mekarturom 3-3. Treba tome pridodati i poraz u finalu kupa od Viktorija. Dobro su počeli sezonu,ali su zapali u krizu iz koje nikako da se izvuku. Imaju veoma dobar napad,ali isto toliko lošu odbranu. Najbolje se to videlo u prethodnom kolu gde su uspeli da preokrenu od 2-0 do 3-2 protiv Mekartura,ali su na kraju u poslednjem minutu primili gol za 3-3. Upravo tih poslednjih 15 minuta mečeva su bili kobni za njih u nekoliko utakmica ove sezone. Moraće trener Montgomeri da poradi na tome. Dosta je Montgomeri toga promenio kod Merinersa. Pod njegovim vođstvom Merinersi igraju napadački fudbal i njihovi mečevi su poprilično efikasni, a znamo da to ranijih sezona nije bio slučaj. Na današnjem meču nemaju izostanaka. Moram samo napomenuti da im je ovo treći meč u 7 dana i da će trener Montgomeri verovatno malo promešati karte jer su igrači umorni.

Ni Pert ne dočekuje ovo kolo u nekom najboljem raspoloženju. Trenutno su na poslednjem mestu na tabeli. Istina imaju najmanje odigranih utakmica od svih timova u ligi i verovatno će se to mesto na tabeli promeniti kada odigraju te zaostale mečeve. Ono što je kritično kod njih jeste napad. Oni igraju najneefikasnije utakmice u ligi. Najmanje su dali golova i najmanje primili. Nije samo realizacija šansi problem,već i samo kreiranje. Naime, u poslednjem odigranom meču sa Vonderersima Pert nije stvorio niti jednu ozbiljnu šansu. Izgledali su potpuno bezidejno na toj utakmici. Istina bili su bez svojih najbitnijih ofanzivnih igrača Bruna Fornarolija,Osame Malika i Danijela Staridža. Oni prva dvojica će igrati, a Staridž bi trebalo da bude na klupi. Doveli su i Nika Ficdžerelda koji je veoma dobar ofanzivan igrač i koji će pomoći u kreiranju šansi. Dakle, ovo kolo dočekuju sa drastično ojačanom ofanzivnom linijom i to bi trebalo da urodi plodom.

Prognoza: Očekujem efikasan meč,pre svega zbog stila igre Merinersa,ali i ojačanog napada Perta. Takođe,šansa Perta leži i u umoru igrača Central Kousta.

Tip: GG @ 1.65 rez: 1-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje