petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije,najava,predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedan duel A lige.

9:45h Newcastle Jets-Sydney

Džetsi u ovo kolo ulaze u nešto boljem raspoloženju. Nakon serije od 4 meča bez pobede gde su vezali tri poraza usledila je ubedljiva pobeda protiv Finiksa u prošlom kolu. Ta ubedljiva pobeda im je podigla samopouzdanje pred ovaj veoma bitan meč. Tom pobedom Džetsi su se popeli na 10to mesto sa 6 bodova zaostatka za pozicijom broj 6 koja vodi u plej of. Dakle,šansi još uvek ima,ali im treba serija pobeda. Oni su tim koji obe sezone igra najotvorenije utakmice. Imaju jedan od najefikasnijih napada u ligi koji predvodi sjajni Gruzijac  Mikeltadze koji je drugi strelac lige. Isto tako imaju i jednu od najgorih odbrana,tačnije samo je Mekartur primio više golova od njih ove sezone. Veoma su retki mečevi ove sezone na kojima su uspeli da sačuvaju svoju mrežu i pitanje je hoće li to učiniti i na ovom meču. Na ovoj utakmici u timu neće biti Kantarovski i Goodwin.

Sidnej ovo kolo dočekuje takođe u jako dobrom raspoloženju. Oni su u seriji od tri vezane pobede,dve u ligi i jednu u Azijskoj Ligi Šampiona sa ukupnom gol razlikom 10-0. Posebno je bila impresivna pobeda u prošlom kolu protiv Vesterna sa 3-0. Trenutno su na 5tom mestu i čini se da su tempirali formu u pravo vreme. Sidnej je jedna od najiskusnijih ekipa u ligi u to nema sumnje. Imaju mnogo kvalitetnih iskusnih igrača i zasigurno će predstavljati jednog od glavnih favorita u plej ofu. Pokazali su to pobedom u gore pomenutom meču sa Vesternom gde su izgledali zaista sjajno. Od prvog do poslednjeg minuta su dominirali. Niko u ovoj sezoni,do sada,nije tako nadigrao Vestern i  niko im nije dao tri gola, a mogao je Sidnej i više. Napad im je posebno iskusan. Predvode ga Ninković,Kaseres,Narsing,Bobo i Le Fondre. Prosek godina im je 35, to najbolje govori o iskustvu.  Sa napadom na ovom meču neće imati problema,ali sa odbranom je druga stvar. Kao što znate ovaj meč se igra u vreme reprezentativnih obaveza,pa će tako Sidnej biti oslabljen. U reprezentaciju su pozvani golman Redmejn,kapiten odbrambeni igrač Grand i još jedan odbrambeni igrač Wilkinson. Osim njih van tima su i Luk Bratan i Zulo zbog povreda. Naime gore pomenuti igrači bi trebalo da se vrate u ekipu odmah posle meča sa Japanom koji se igra u četvrtak,ali pitanje koliko će oni biti spremni za ovaj meč i da li će Korica hteti da rizikuje sa njima.

Prognoza: Sidnej jeste favorit,ali zbog gore pomenute situacije možda je bolje igrati golove. Moglo bi ih biti na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.65 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje