četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije,najava,predlozi za klađenje (Subota)

U subotu su na programu tri duela A lige, a mi smo za vas spremili najavu svih tih mečeva.

7:05h Newcastle Jets-Macarthur

Jetsi u ovo kolo ulaze nakon pobede na domaćem terenu protiv Vonderersa. Ta pobeda im je donela 8mo mesto na tabeli. Šta reći za njih. Reč je o timu koji igra toplo hladno ove godine. Nikako da povežu nekoliko dobrih rezultata i tako da se popnu na tabeli. Cilj im je naravno plej of,ali takvom igrom će veoma teško doći do njega.Jedan su od ekipa ove godine koja igra najefikasnije mečeve. Dosta golova daju,ali nažalost još više ih i primaju. Imaju jednu od najgorih odbrana u ligi i samo zahvaljujući napadu nisu nešto niže na tabeli. Na današnjem meču Jets će biti lišeni usluga Goodwina i Regana.

Mekartur u ovo kolo ulazi nakon dve vezane pobede. Prvo su demolirali Adelejd sa 4-1, da bi u prošlom kolu minimalnim rezultatom slavili na gostovanju protiv Perta. Te dve pobede su im donele treće mesto na tabeli i što je još važnije podigle su im samopouzdanje. Oni su krenuli u novoj sezoni zaista loše,ali kako je vreme odmicalo igrali su sve bolje i bolje. Imaju zasigurno jedan od najboljih napada u ligi,makar po stvaranju prilika. Protiv Adelejda su uputili nestvarna 31 šuta ka golu protivnika. Nisu ništa manje bili aktivni ni protiv Perta. Reč je dakle o timu koji igra poprilično ofanzivno. Naravno,takav stil igre ostavlja dosta prostora pozadi pa nažalost retko kad uspeju da ne prime gol.

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan efikasan duel, pre svega zbog napadačkih potencijala na obe strane.

Tip: GG @ 1.55 – 2:2


9:45h Sydney-Melbourne City

Veliki derbi A lige.

Sidnej ovaj derbi ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Dobro su počeli 2022. godinu. Vezali su dve pobede,pa remi sa Vesternom,popeli se u top 3 tima,ali je usledio pad. Oni u ovo kolo ulaze nakon tri meča bez pobede. U prethodnom kolu su poraženi od Vesterna i to je dovelo do pada na tabeli pa su sada 5ti. Bukvalno su na rubu plej ofa i moraju pošto poto da se trgnu ako žele da se iole ukljiče u borbu za titulu tj pre svega da uđu u plej of. Sidnej spada u jednu od najiskusnijih ekipa u ligi. To je mač sa dve oštrice,iskustvo donosi prevagu na terenu,ali isto tako igrači sa 35+ godina nemogu u žestokom ritmu kakav je u Australiji (utakmica na 3 dana) da se nose sa znatno mlađim rivalima. To se i vidi na terenu. Verovatno je to glavni uzrok pada forme. Golove često postižu na individualni kvalitet jer poseduju zaista sjajne igrače poput Bobo-a,Kaseresa,Le fondrea i Ninkovića. Sve su to igrači koji mogu sami da reše meč. Mora se popraviti timska igra i pre svega za naredne godine moraće Sidnej da podmladi tim. Na ovom meču će imati problema sa sastavom jer će nedostajati Bratan,Zulo,Zuvela i Jazbek

Njihov rival Siti igra zaists dobro. Od početka 2022. godine su drastično popravili svoju formu. U ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Merinersa sa 3-2. Ta pobeda im je donela drugo mesto sa samo bodom zaostatka za Vesternom. Siti igra zaista sjajno,pogotovo u ofanzivi. Imaju najefikasniji napad i prosto ne zna se ko je veća opasnost po protivnika. Glavne uzdanice su im Meklaren,Nabut,Tilio i Leki. Od njih se očekuju golovi i na ovom meču. E sad,koliko je napad dobar,toliko je odbrana loša. Primaju zaista mnogo golova i jako su retki mečevi gde oni ne prime makar po jedan gol.

Prognoza: S obzirom na kvalitet napada na obe strane trebalo bi da vidimo golove u obe mreže.

Tip: GG @ 1.60 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje