petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA liga – poeni igrača (Zvezda – Budućnost; 6. Decembar)

WIN 2 poena

D. Apić 9.5 –


Od 18:00 u Beogradu odigraće se derbi ABA lige gde će se sastati Crvena Zvezda i Budućnost. Favoriti na meču su domaćini sa hendikepom od 8.5, dok se na utakmici očekuje oko 155 poena.

Po prvi put nakon cele situacije sa COVID-om i odloženih utakmica, podgorička ekipa bi trebala biti u kompletnom sastavu, što znači da će igrati i velika akvizicija pred početak sezone Willie Reed.

Reed je prvi centar ekipe i defintivno će Budućnosti značiti njegovo prisustvo pre svega kada su u pitanju skokovi – najbolji skakač u okviru Evrokupa sa 8 u proseku.

Njegovim povratkom nešto manje minuta bi trebalo da imaju D. Nikolić i D. Apić. Moguće je očekivati da bivši kapiten Zvezde – L. Mitrović ostane bez minuta na parketu ili sa veoma limitranom.

Apić igra dobru sezonu kad je u pitanju ABA liga gde prosečno beleži 10.4 poena na 5 utakmica, ali protiv slabijih ekipa nego što je evroligaška Zvezda. Istina, ubacio je i Partizanu 12 poena, ali u utakmici koja je igrana produžetke i u situaciji gde je Reed imao 5 ličnih grešaka.

Dragan je u Evrokupu na proseku od 5.9 poena, i samo je jedanput prebacio marginu, a danas očekujemo takođe da će ostati na jednocifrenom broju poena.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje