Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

Partizan – Krka


R. Stipčević (Krka) 15.5 minus u regionu ,14.5 minus Srbija – postigao 7 poena

Od 19h u Beogradu sastaće se lider ABA lige – Partizan i Krka. Domaćini su izraziti favoriti sa hendikepom od 16.5 poena u meču prognoziranom na oko 148 poena.

Smatramo da će domaća ekipa biti kadar da zaustavi hrvatskog igrača koji igra u fenonemalnoj šuterskoj formi! Rok Stipčević u 4 meča ABA lige beleži 6, 33, 25 i 19 poena. Upravo je protiv ozbiljnijeg protivnika kao što je Cedevita – zabeležio svega 6 poena. Sličnu situaciju očekujemo i danas, gde Željko Obradović ukoliko uništi momentum Stipčeviću ima zagrantovanu pobedu protiv Krke koja ne raspolaže mnogobrojnim opcijama već se uglavnom oslanja na poene plejmejkera.

Statisika od prošle sezone Stipčevića i nije za poređenje, ali napomenućemo da je postigao 13 i 11 poena.

U poslednjem duelu koje je Krka igrala pred 3 dana u okviru slovenačkog prvenstva postigao je 7 poena za 38 minuta na parketu. Nije pogodio za 3 poena iz čak 8 uzetih pokušaja.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.